Gelinim Mutfakta Cevriye kimdir? Cevriye Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Cevriye kimdir? Cevriye Instagram hesabı
Kanal D'de yayınlanmaya devam eden bölümleri ile adından söz ettiren Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı programda yarışacak yeni kayınvalide belli oldu. Buna göre Cevriye Nilgün'den boşalan koltuğa oturacak isim Cevriye olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Cevriye kimdir? Cevriye Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Gelinim Mutfakta bugün tam tamına 153'üncü haftasında izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hamarat gelinlerin ve iddialı kayınvalidelerin amansız rekabetine sahne olan programda kıyasıya bir mücadeleye katılacak yeni kayınvalide belli oldu. Buna göre gelini Yağnur ile birlikte yarışan Nilgün'den boşalan koltuğun yeni sahibi Cevriye oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Cevriye kimdir? Cevriye Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Cevriye kimdir?

Bugün gelini Ahenk Yekta Yeşilyurt ile birlikte altın mücadelesi verebilmek adına stüdyoda yer alacak olan Cevriye, Demet Akalın'ın kendisini anons ettikten sonra geldiği stüdyoda güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Yaşına rağmen ilgi odağı haline gelen güzel kayınvalide, saçı ve kıyafeti ile birlikte fark yaratacağını gösterdi. Gelinnine çok güveniyor.


Gelinim Mutfakta Cevriye

Gelinim Mutfakta Cevriye



 

Gelinim Mutfakta Cevriye Instagram hesabı

21 Eylül 2021 Pazartesi tarihinden itibaren en az beş bölüm boyunca yarışmada yer almak ve uzun süre programda kalmak isteyen Cevriye sosyal medya ve internette de binlerce kişi tarafından araştırıldı. Güzel kayınvalidenin Instagram hesabı olup olmadığı henüz bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.