Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 21 Ekim 2021 Perşembe puan durumu

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 21 Ekim 2021 Perşembe puan durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da haftanın dördüncü günü başlıyor. Final öncesindeki son günün ekranlara geleceği bölümde yaşanacak rekabet herkesi televizyon başına kilitlenecek. Herkesin gözü gün sonunda. Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 21 Ekim 2021 Perşembe puan durumu haberimizde yer alıyor.

Dört takımın amansız rekabetine sahne olan ve her bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitlendiği Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha başladı. Fındıklı fantastik köfte ile yarışacak olan gelinler ve kayınvalideler arasındaki mücadele nefes kesecek. Songül Karlı'nın sunumuyla yayınlanan yarışmada bugün de herkes puanları ve sıralamayı merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta 21 Ekim Perşembe kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu ve çeyrek altın sahibi haberimizde yer alıyor. Sizler de bugüne dair yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

GELİNİM MUTFAKTA 21 EKİM 2021 PERŞEMBE PUAN DURUMU

Aslıhan: 45

Yaren: 349

Yeşim: 40

Damla: 32


 

GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Yarışmanın dün yayınlanan 783. bölümünde birinciliği elde eden isim Yaren'di. 19 puan toplayan güzel yarışmacının ardından en yakın rakibi 7 puan gerisinden gelen Damla oldu. Sonuncu olan Aslıhan ve Yeşim de 11 puanda günü tamamladı.


 

21 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinlerin yarıştığı bugün henüz birinci belli olmadı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.