Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı - 29 Aralık Salı puan durumu

Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Çeyrek altını kim kazandı - 29 Aralık Salı puan durumu
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışmalarından biri olan ve ekranlarda 600 bölümü geride bırakan Gelinim Mutfakta'da yeni gün heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesine sahne olacak programda yine gün sonundaki sıralama merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? 29 Aralık Salı puan durumu haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun son haftasına girdiği ve pazartesi gününden itibaren Seda Sayan'ın sunacağı Gelinim Mutfakta'da ikinci gün başlıyor. Dün ekranlara gelen ilk bölüm sonrasında gözler bugün yarışmaya katılacak iki yarışmacıya çevrildi. Semra Demirci ve Nuray Çabuk yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Yerlerine gelecek isimler de merakla bekleniyor. İmam bayıldı konusundaki hünerlerini sergileyecek yarışmacıların alacakları puanlar da şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Gelinim Mutfakta 29 Aralık Salı kim birinci oldu? İşte puan durumu ve detaylar... İyi seyirler dileriz.


Dün neler yaşandı?

Yarışmanın dün yayınlanan ilk bölümünde gelinler kayınvalideler ve Onur Büyüktopçu'nun karşısına Özbek pilavı ile çıktı. Gelinler arasındaki en yüksek puanı Özlem Demir aldı. Geçen hafta katıldığı haftanın ardından maratona hızlı bir başlangıç yapan güzel yarışmacı 22 puan aldı. Zeynep ikinci kez geldiği yarışmada 18 puanlık bir başlangıca imza attı. Aysun ise 16 puanla üçüncü oldu. Semra ise 8 puanla sonuncu sırada yer aldı.

Gelinim Mutfakta Semra ve Nuray neden yok?

Kanal D'nin klasikleşene yarışması Gelinim Mutfakta'ya dün yeni hafta yarışmacıları olarak katılan Semra ve Nuray'ın olmaması izleyicileri şaşırttı. Yayınlanan fragmanda Şeyma Güvenbaş ve kayınvalidesi Fatma Hanım'ın yerlerine geldiği gözüküyor. Dün ambulansların geldiği bölümde Nuray Hanım'ın kendini iyi hissetmemesinden dolayı bu kararın alındığı tahmin ediliyor.

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim mutfakta hülya

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan fotoğrafları

Gelinim Mutfakta İlayda Doğan kimdir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir

Gelinim Mutfakta Didem Doğan fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Didem Doğan kimdir?

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?


 

Gelinim Mutfakta 29 Aralık Salı Puan Durumu | Kim birinci oldu?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftayı ödülle tamamlamak istiyorlar. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zeynep Kalyon Gökçe:
Aysun Kuşatan:
Şeyma Güvenbaş:
Özlem Demir:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.