Gelinim Mutfakta Damla Dalgakıran kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler

Gelinim Mutfakta Damla Dalgakıran kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler
Yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran karşısına kilitleyen Gelinim Mutfakta’da yeni bir hafta daha başlıyor. Cuma günü final etabında elenen isimler Esin Alamehmet ve kayınvalidesi Hacer Hanım olmuştu. Birbirindeen iddialı isimler arasına yeni bir takım daha eklenecek. Mutfakta rakibelerine karşı mücadele verecek gelin ise Damla Dalgakıran oldu. Gelinim Mutfakta Damla Dalgakıran kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer alıyor.

8 Şubat Pazartesi günü başlayan Gelinim Mutfakta’nın yeni haftasıyla birlikte mücadele yeniden ekranlara taşınıyor. Seda Sayan’ın sunduğu programda Cuma günü elenen gelin ve kayınvalidenin ardından yerlerine gelecek isimler de belli oldu. Buna göre Esin Alamehmet’in yerine mücadele edecek isim Damla Dalgakıran olarak belirlendi. Gelinim Mutfakta Damla Dalgakıran kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde bulunuyor.


Gelinim Mutfakta Damla Dalgakıran kimdir?

Aysun, Zeynep ve Ayten’e karşı mücadele verecek olan Damla hakkındaki bilgiler de merak konusu. Güzel gelin 2017’de evlendi. Olkan Dalgakıran ile evli. “Bana kayınvalidem evlilik teklif etti” sözleri ile diğer gelinleri şoke etti. Yarışmada oldukça iddialı ve özellikle de takım arkadaşı olan kaynanasına çok güveniyor.

Gelinim Mutfakta Damla Dalgakıran

Gelinim Mutfakta Damla Dalgakıran

Gelinim Mutfakta Damla Dalgakıran

Gelinim Mutfakta Damla Dalgakıran


Gelinim Mutfakta Damla Dalgakıran Instagram hesabı

Türkiye’nin en çok izlenen gelin ve kayınvalide yarışmasında hünerlerini sergileyecek olan Damla Dalgakıran’ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Güzel gelini @damladalgakiran profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.