Gelinim Mutfakta Damla Saçıkara kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Damla Saçıkara kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Geride kalan haftnaın son gününde elenen yarışmacı Bürşa Nur olmuştu ve yerine gelecek isim de merakla bekleniyordu. Bugün Songül Karlı ile yeni bir döneme başlayacak programın yeni yarışmacıları belirlendi. Buna göre gelinler arasına katılarak hünerlerini sergileyecek isim Damla olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Damla Saçıkara kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde

Bugün yepyeni bir döneme başlayacak olan Gelinim Mutfakta'da heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların altın mücadelesi verdiği programda bugün yeni bir sunucu ekranlardaki yerini alıyor. Songül Karlı bir hafta bouyunca sunuculuğu üstlenecek. Ayrıca cuma günü elenen yarışmacı Büşra Nur'un yerine gelecek isim de merak konusuydu ve kim olduğu belirlendi. Buna göre Damla Saçıkara kendisine verilen sürede yarışarak birinci olmaya çalışacak. Peki, Gelinim Mutfakta Damla Saçıkara kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

 


Gelinim Mutfakta Damla kimdir?

Bugünden itibaren birincililk mücadelesine katılan Damla henüz evli değil. Kayınvalidesinin yemek yapmayı bilmediğini ve sadece yediğini söyledi. Ayrıca nişanlısının da annesinin mutfakta başarılı olamamasından dolayı yemek yaptığını anlattı. Uçağı kaçırdıklarını ve özel şoförleri ile katıldıklarını ifade etti. Bu sözler Songül Karlı'yı şaşırttı. Yeni gelin Amasyalı.


gelinim mutfakta damla


 

Gelinim Mutfakta Damla Instagram hesabı

Yarışmanın yeni yarışmacısı olan Damla'nın yarışmada olduğu kadar sosyal medyadaki takipçileri de kendisi hakkında bilgi öğrenmek istiyor ve hesaplarını takibe almak üzere araştırıyor. Güzel yarışmacının kendisine ait Instagram profili henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum