Gelinim Mutfakta Deniz kimdir? Deniz Bozdoğan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Deniz kimdir? Deniz Bozdoğan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türk televizyon kanallarında yer alan yarışmalar arasında zirveye oynayan ve yüzlerce bölümdür seyircilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden hamarat gelinlerin ve iddialı kayınvalidelerin boy gösterdiği programın yeni yarışmacısı belli oldu. Neslihan Beykozlu'nun ayrılmasının ardından bugünden itibaren kolları sıvayacak yeni gelin Deniz olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Deniz kimdir? Deniz Bozdaoğan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftanın ilk bölümü seyiriclerle buluşuyor. Cuma günü gerçekleşene eleme etabında Neslihan Sancar Beykozlu en az puanı alarak kayınvalidesi Sevil Serpil Akarsu ile birlikte yarışmaya veda etmişti. Gözler ise bugüne çevrildi. Yeni gelin programa katılacak ve rekabet kaldığı yerden sürecek. Adım adım finale doğru giden programın bugünkü yeni gelini Deniz oldu. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılıyor ve hakkındaki bilgiler elde edilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Deniz kimdir? Deniz Bozdoğan kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Deniz Bozdoğan kimdir?

Bugün yarışmaya başladığı Gelinim Mutfakta elinin lezzetine güvenerek yoğun bir mücadelenin içerisine girecek olan Deniz Bozdoğan kendisine ve elinin ayarına güveniyor. Serhan Bey ile evli. İki çocuk sahibi. 30 yaşında. Erzurumlu. İzmir'de yaşıyor. 3 yıllık evli. Instagram hesabı @deniz.serhan.b'dir.

Gelinim Mutfakta Deniz Bozdoğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.