Gelinim Mutfakta Elif Aytaç kimdir? Yaşı, hakkında bilinmesi gerekenler ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Elif Aytaç kimdir? Yaşı, hakkında bilinmesi gerekenler ve Instagram hesabı
Türkiye'nin öğle saatlerinde en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir hafta başlıyor. 576-580. bölümleri ile bugünden itibaren ekranlara gelmeye başlayacak olan programa iki takım katılacak. Bu da iki yeni gelin anlamına geliyor. O yarışmacılardan biri Elif Aytaç oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Elif Aytaç kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Bu sezon da adından sıkça söz ettiren yarışmacılarıyla izlenmeye devam eden Gelinim Mutfakta Kanal D ekranlarındaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin kıyasıya mücadelesine sahne olacak programa iki yeni ekip katılıyor. Yarışacak gelinler de merak konusu haline geldi. Aysun ve Esra'nın ardından bu zorlu rekabete katılacak iki gelinden biri Elif Aytaç olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Elif Aytaç kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Detayları bu sayfada okuyabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta Elif Aytaç kimdir?

Bugünden itibaren birincilik mücadelesinin içine girecek ve çeyrek altın ile hafta sonundaki bilezikler için hünerlerini sergileyecek olan Elif Aytaç 28 yaşında. Güzellik uzmanı ancak şu an ev hanımı. Aslen Trabzonlu. Edirne'de oturuyor. Daha önce Bursa'da yaşıyordu. 2 yıllık evli. Henüz çocuğu yok. Akrep burcu olan güzel gelin Galatasaray'ı tutuyor. Mutfaktaki iddiasını da milyonlara ispat etmek amacında. Performansı şimdiden merak konusu oldu.


gelinim mutfakta elif aytaç


gelinim mutfakta elif aytaç kimdir


 

Gelinim Mutfakta Elif Aytaç Instagram hesabı

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Elif Aytaç'ın kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Adı programda açıklandıktan sonra takipçi sayısını binlere ulaştırması bekleniyor. Kendisini @eliffaytc adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.