Gelinim Mutfakta Emine Sağol kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Emine Sağol kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları
Kanal D'nin en çok izlenen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden ve yeni sezonunda llk haftayı geride bırakan Gelinim Mutfakta'da birbirinden iddialı yarışmacılar hünerlerini sergiliyor. Gelin ve kayınvalidelerin mücadelesine ortak olacak isimler merak konusuydu. Özellikle de kayınvalideler. Sebebi ise hem verecekleri puanlar hem de odadaki psikolojik savaşları... Bu hafta gelini Zeynep ile yarışacak olan Emine Hanım altınlar için elinden geleni yapacak. Gelinim Mutfakta Emine Sağol kimdir,

Demet Akalın'ın sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da geçen hafta cuma günü Ebru ve kayınvalidesi elenerek yarışmadan ayrılmıştı. Yerlerine gelecek isimler merak konusuydu. Özellikle gelinler arasına katılacak yarışmacının kim olduğuna dair birçok araştırma yapıldı. Fragmanda yayınlanan görüntülere göre Emine Sağol bugünden itibaren programda altınlar için yarışmaya başlayacak. Seyirciler de kendisi hakkındaki bilgileri öğenerek tanımak istiyor. Bu sebeple de internette pek çok sorgulama gerçekleştiriyor. Gelinim Mutfakta Emine Sağol kimdir, hakkındaki bilgiler, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.



Gelinim Mutfakta Emine kimdir?

Bugün yayınlanacak 746. bölümle birlikte 5 günlük süreçte altın mücadelesi verecek olan Emine Sağol domates takıntılı. Fragmana da en çok bu damga vurmuştu. Kendisi 58 yaşında. 3 çocuk annesi ve iki gelini var. Aslen Afyonlu. Gelini Zeynep için "O benim kızım değil, gelinim" demesi şaşkınlıkla karşılandı.


Gelinim Mutfakta Emine Sağol

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.