Gelinim Mutfakta Fatma Aydemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Gelinim Mutfakta Fatma Aydemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Bu haftayla bir yılı kapatacak ve 2021'e merhaba diyecek olan Gelinim Mutfakta'da ikinci gün başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideler arasına yepyeni biri daha katılıyor. Dün Nuray Hanım'ın rahatsızlığı sonrasında Fatma, gelini Şeyma Güvenbaş ile birincilik mücadelesi verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Fatma Aydemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Bu sezon yoluna Onur Büyüktopçu ile başlayan ancak Seda Sayan'la devam edecek Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ikinci günü yine büyük bir mücadeleye sahne olacak. Yeni hafta yarışmaya bir gelin ve kayınvalidenin katılması anlamına geliyor. Ancka dün Nuray Hanım rahatsızlandı. Ardından kimin geleceği merak konusuydu. Yayınlanan fragmanda Fatma Hanım'ın yarışacağı duyuruldu. İzleyiciler de kendisi hakkında araştırmalara başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Fatma Aydemir kimdir? Deaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Fatma Aydemir kimdir?

Bugünden itibaren gelinini diğer kayınvalidelerin eleştiri oklarından kalkan gibi korumaya çalışacak ve puanları ile birinciliğe oynayacak olan Fatma Aydemir yarışmaya Kocaeli Kartepe'den katılıyor. 55 yaşında. Emekli. Tuhafiye dükkanında terzilik yapıyor. 

gelinim mutfakta fatma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.