Gelinim Mutfakta Gamze Karademir kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftanın ilk günü ekranlardaki yerini alıyor. Geçen hafta Nurcan Çonkuroğlu ve kayınvalidesi elenerek hayallerine veda etmişti. Yerlerine gelecek yarışmacılar belli oldu. Gamze Karademir bugünden itibaren birincilik mücadelesi verecek. Kendisi hakkındaki araştrmalar da başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Gamze Karademir kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlardaki yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta 591. bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yeni bir haftaya merhaba diyen programda bugün bir takım daha bu zorlu maratona katılarak hem çeyrek altın hem de beş bilezik mücadelesi verecek. Üç iddialı ve güçlü rakibesine karşı hem el lezzetini konuşturacak hem de psikolojik bir savaş verecek olan gelin Gamze Karademir olarak açıklandı. Güzel gelin fragmanda adı açıklandıktan sonra izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı ve hakkındaki bilgiler de öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta Gamze Karademir kimdir? Yaşı, Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...


 


Gelinim Mutfakta Gamze kimdir?

Bugünden itibaren mutfakta rakibeleri İlayda, Gizem ve Aysun'u yenerek altınları kazanmak adına performansını ortaya koyacak olan Gamze Karademir 26 yaşında. İstanbul'dan yarışmaya katılıyor. Lise mezunu. 4 yaşında oğlu ve 6 aylık kızı var. Galatasaraylı. Müzik dinlemekten hoşlanıyor. Yengeç burcu olduğu için duygusal bir yapısı bulunuyor. Sinirlendiğinde dahi gözleri doluyor. Programda kenisini Türkiye'ye ispat etmek amacında.

 

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir

Gelinim Mutfakta Gamze Karademir


Gelinim Mutfakta Gamze Instagram hesabı

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Gamze Karademir'in kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Adı programda açıklandıktan sonra takipçi sayısını binlere ulaştırması bekleniyor. Kendisini @gamzekarademiiir adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.