Gelinim Mutfakta Gül Ersoy kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler

Gelinim Mutfakta Gül Ersoy kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler
Kanal D’nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta’da yeni bir hafta daha başlıyor. Cuma günü sona eren haftada Esin Alamehmet ve kayınvalidesi ve Hacer Hanım programa veda etmişti. Bugün ise yerlerine gelecek isimler belli oldu. Kayınvalide olarak gelini için mücadele edecek isim Gül Ersoy dört rakibesine karşı üstünlük kurmaya çalışacak. Peki, Gelinim Mutfakta Gül Ersoy kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan’ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta’da yepyeni bir hafta daha başlıyor. Mücadelesi yüksek ve lezzeti bol bir haftanın ilk gününde yeni yarışmacılar açıklanacak. Her bölümü ile izleyenleri de ekran karşısına kilitleyen yarışmanın yeni kayınvalidesi ise Gül Ersoy oldu. Güzelliği ile dikkat çeken yeni yarışmacı hakkındaki araştırmalar da başladı. Gelinim Mutfakta Gül Ersoy kimdir? Instagram hesabı ve hakkında bilinmesi gerekenler haberimizin detaylarında bulunuyor.


Gelinim Mutfakta Gül Ersoy kimdir?

Bugünden itibaren gelininin tabağını bulmak ve en yüksek puanı vermenin yanısıra kayınvalideler karşısında psikolojik bir mücadele ortaya koyacak olan Gül Ersoy sanatçı. Daha önce O Ses Türkiye şampiyonu olan Alkan Dalgakıran’ın da annesi. Hatta oğlu Seda Sayan ile de aynı sahnede konser verdi. Fenerbahçeli. Gelininin el lezzetine çok güveniyor. 44 yaşında. Yalovalı.

gelinim mutfakta gül ersoy
 

gelinim mutfakta gül ersoy


gelinim mutfakta gül ersoy
 


 

Gelinim Mutfakta Gül Ersoy Instagram hesabı

Güzel kayınvalidenin bugün başlayacak Gelinim Mutfakta kariyerinde izleyiciler kendisinin Instagram hesabı olup olmadığını da merak ediyor. Gül Hanım’ın fotoğraflarını yayınladığı bir profili bulunmaktadır. Kendisini @gulersoy77 hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.