Gelinim Mutfakta kayınvalide Bedriye kimdir

Gelinim Mutfakta kayınvalide Bedriye kimdir
Kanal D'nin sevilen yarışmalarından Gelinim Mutfakta'da 152. hafta bugün başlıyor. Birbirinden iddialı takımların altın mücadelesine bugünden itibaren katılacak ve galip gelmek için gayret gösterecek bir kayınvalide daha katılıyor. O isim Bedriye Hanım oldu. Gelini Hazal ile programa katılan Bedriye Hanım hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta kayınvalide Bedriye kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Demet Akalın'ın sunumuyla Kanal D ekranlarında lezzet fırtınası estiren ve aynı zamanda eğlendirmeyi de sürdüren Gelinim Mutfakta'da bugün yeni haftanın ilk bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ellerinin lezzetini yemeklerinde göstermek ve birincilik için mücadele verecek gelinleri puanlayacak bir kayınvalide daha programa katılıyor. Bilindiği üzere cuma günü Perihan Özdemir gelini Büşra Gemici Özdemir ile birlikte programdan elenerek bu zorlu maratona veda etmişti. Yerine gelecek isim de merak konusuydu ve yayınlanan fragmanda Bedriye Hanım görüntülendi. Peki, Gelinim Mutfakta Bedriye kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde yer almaktadır.


 

Gelinim Mutfakta Bedriye kimdir?

DAMGA'nın derlediği habere göre bugünden itibaren kayınvalideler odasında yorumlarda bulunup jüri değerlendirmesinde puan verecek olan Bedriye Hanım gelinini kapıp altınları almaya geldiğini söyledi. Hedefinde ise Yağnur vardı. Yağnur ise "Onlar yine konuşsunlar. Ancak konuşurlar. Yağnur yine beş bileziği koluna takar" yanıtını verdi. İkili arasındaki çekişme yarışma boyunca da devam etti.


Gelinim Mutfakta Bedriye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.