Gelinim Mutfakta Miyase kimdir? Miyase Türkel Instagram hesabı, yaşı ve nereli

Gelinim Mutfakta Miyase kimdir? Miyase Türkel Instagram hesabı, yaşı ve nereli
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen ve takip edilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın dördüncü günü televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı takımların mücadelesine bugün bir yenisi daha katılıyor. Buna göre muttfakta mücadele verecek isim Miyase Türkel olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Miyase kimdir? Miyase Türkel Instagram hesabı, yaşı ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da 161'inci hafta heyecanı sürüyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde yaşanan rekabette bugün bir yenisi daha gelerek rekabete dahil olacak. Yayınlanan fragmanda gelin koltuğuna oturacak isim Miyase Türkel olarak duyuruldu. Kendisi hakkında da araştırmalarda bulunuluyor. Peki, Gelinim Mutfakta Miyase kimdir? Miyase Türkel Instagram hesabı, yaşı ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Gelinim Mutfakta Miyase kimdir?

Sunucu Lerzan Mutlu'nun makyaj ekibindeki bir çalışana fiziksel saldırıda bulunduğunu söyleyerek diskalifiye edildiğini duyurduğu Zehra Tosbıyık'ın yerine gelen Miyase, kayınvalidesinin sürekli kendisini kıskandığını söyledi. Ayrıca anlaşır gibi göründüklerini ancak çok tartıştıklarını söyledi. Beyhan Hanım ve Yeşim'e rakip olarak geldiklerini söyledi. 3 senelik evli.

Instagram hesabı @miyase.turkel'dir.

Gelinim Mutfakta Miyase

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum