Gelinim Mutfakta Nigar Acıöz kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Gelinim Mutfakta Nigar Acıöz kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılara bugün yenileri eklenecek. Cuma günü elenen takımın yerine yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Pınar'ın kayınvalidesi Nigar Acıöz kaynanalar odasında gelininin hakkını koruyacak ve puanlarını verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Nigar Acıöz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Hamarat gelinler ve iddialı kayınvalidelerin performanslarını sergilediği zorlu rekabetin yeni yarışmacıları da belli oldu. Buna göre Nigar Acıöz gelini Pınar ile birincilik mücadelesi verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Nigar Acıöz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Gelinim Mutfakta Nigar Acıöz kimdir?

İzmir'den yarışmaya katılan Nigar Hanım Ankaralı. Gelini sebebiyle İzmir'e geldi. Genç görünümü ile izleyiciler tam not aldı. Almanya geçmişi de olan Nigar Hanım'ın performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.