Gelinim Mutfakta Nuray kimdir? Nuray Gülap kaç yaşında ve nereli

Gelinim Mutfakta Nuray kimdir? Nuray Gülap kaç yaşında ve nereli
Kanal D ekranlarında yayınlanan bölümleri ile fenomen haline gelen Gelinim Mutfakta'da bugün birçok yenilik izleyicilerin karşısına çıkıyor. Demet Akalın sonrası ilk bölümde yeni sunucu ve yarışmacılar televizyondaki yerini alacak. Yeni haftanın yarışmacıları da merak konusu olmuştu ve yayınlanan bölümde açıklandı. Buna göre gelini Nuray Gülap ile katılan Nuray Gülap yeni kayınvalide oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Nuray Gülap kimdir? Nuray Gülap kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en uzun süren yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta bugün ekranlara geliyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesinde kollar sıvanacak ve ardından yeni isimler açıklanacak. Bilindiği üzere cuma günü Büşra Nur ve kayınvalidesi elenerek veda etmişti. Yerlerine gelcek isim de merak konusuydu ve sabırsızlıkla bekleniyordu. Peki, Gelinim Mutfakta Nuray Gülap kimdir? Nuray Gülap kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Nuray Gülap kimdir?

Bugün yarışmada boy göstermeye başlayan Nuray Gülap güzelliği ve gençliği ile dikakt çeklti. 2 erkek çocuk annesi. Yarışmayı çok izlediğini ve antrenmanlı olduğunu söyledi. Ayrıca kalacı olacaklarını dile getirdi. Zaman zaman gelini ile anlaşamasa da sürekli alttan almayı başarıyor. İlk bölümde geliniyle alevli bir tartışmaya girdi. Instagram hesabı bilinmemektedir.

Gelinim Mutfakta Nuray Gülap

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.