Gelinim Mutfakta Nurcan Çonkuroğlu kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Nurcan Çonkuroğlu kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideler arasına bugün bir yenisi daha katılıyor. Performanslarıyla programda birincilik mücadelesi verecek ekipte gelin olarak yarışacak isim Nurcan Çonkuroğlu. Peki, Gelinim Mutfakta Nurcan Conkuroğlu kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Cuma günü sona eren haftasında Didem Doğan ve kayınvalidesinin elendiği Gelinim Mutfakta'da yeni bir maraton daha başlıyor. Pazartesileri yeni gelin ve kayınvalidelerin katıldığı gün oluyor. Bu sebeple de bir takım daha zorlu mücadeleye ortaklık edebilmek adına stüdyoda yer alacak. Fragmanda yayınlanan yarışmacılardan gelin olarak hünerlerini sergileyecek isim Nurcan Çonkuroğlu. Peki, Gelinim Mutfakta Nurcan Çonkuroğlu kimdir? Yaşı, memleketi ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Nurcan kimdir?

Bugünden itibaren mutfakta rakibeleri İlayda, Elif ve Aysun'u yenerek altınları kazanmak adına performansını ortaya koyacak olan Nurcan Çonkuroğlu 35 yaşında. Tıbbi sekreter. Aslen Bulgaristanlı. Lise mezunu. 9 yaşında kızı ve 3 yaşında oğlu olmak üzere 2 çocuk sahibi. Fenerbahçeli ve yengeç burcu. Duygusal ve mükemmeliyetçi bir yapıya sahip. Çocuklarına ve ailesine çok düşkün. Yalana tahammülü yok.

Gelinim Mutfakta Nurcan Çonkuroğlu

Gelinim Mutfakta Nurcan Çonkuroğlu

Gelinim Mutfakta Nurcan Çonkuroğlu
 

Gelinim Mutfakta Nurcan Instagram hesabı

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Nurcan Çonkuroğlu'nun kendisine ait Instagram hesabı bulunmaktadır. Adı programda açıklandıktan sonra takipçi sayısını binlere ulaştırması bekleniyor. Kendisini @nurcanconkuroglu adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum