Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı
Cuma günü 600 bölümü geride bırakan Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideler arasına bugün bir takım daha katılıyor. Gelin Özlem Demir, kendisine verilen sürede en iyi yemekleri hazırlamak adına mutfağa girecek. Peki, Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da bir pazartesi heyecanı daha yaşanıyor. Birbirinden iddialı ve çetin takımlar arasına yenisi eklenecek. Bilindiği üzere cuma günü Hülya Özdemir ile kayınvalidesi yarışmaya veda ederek elenmişti. Yerlerine gelecek isimler de merak konusuydu ve yayınlanan fragmanda soru işaretleri giderildi. Buna göre Hülya'nın ardından mutfakta hünerlerini sergileyecek isim Özlem Demir oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir? Yaşı ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta Özlem kimdir?

Bugünden itibaren İlayda Arslan Doğan, Aysun Kuşatan ve Gizem Sancaktar karşısında mücadele verecek olan Özlem Demir aslında ekranlara yabancı değil. Kendisi de sunucu olan güzel yarışmacı hali hazırda Mavi Karadeniz TV'de bu görevini sürdürüyor. Ayrıca şarkıcı. Seslendirdiği birçok eser bulunuyor. Anne, Adam Sanmıştım, Kargözlüm, Dur Dedim, Kavuşma, Baba, Cimri, Özlemce ve Söyletme isimli parçaları var. 


 

Gelinim Mutfakta Özlem Demir fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Özlem Demir kimdir

Gelinim Mutfakta Özlem Instagram hesabı

Yarışmaın yeni gelini olan Özlem Demir'in kendisine ait ve aktif bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Bugünden itibaren adını daha da fazla kişiye duyurması ve takipçilerinin artması beklenmektedir. Siz de @ozlemdemirmuzik hesabından kendisini takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.