Gelinim Mutfakta Perihan Özdemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Perihan Özdemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kanal D'nin sevilerek seyredilen ve haftanın beş günü yayınlanan yarışması Gelinim Mutfakta'da bugün tam 151. hafta başlıyor. Birbirinden hamarat gelinlerin iddialı kayınvalideler ve Demet Akalın'a karşı verdiği mücadelede yeni yarışmacılar da belli oldu. Bugünden itibaren kayınvalideler odasında oturacak isim Perihan Özdemir olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Perihan Özdemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Demet Akalın'ın sunumuyla Kanal D ekranlarında lezzet fırtınası estiren ve aynı zamanda eğlendirmeyi de sürdüren Gelinim Mutfakta'da bugün yeni haftanın ilk bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ellerinin lezzetini yemeklerinde göstermek ve birincilik için mücadele verecek gelinleri puanlayacak bir kayınvalide daha programa katılıyor. Bilindiği üzere cuma günü Emine Sağol gelini Zeynep ile birlikte programdan elenerek bu zorlu maratona veda etmişti. Yerine gelecek isim de merak konusuydu ve yayınlanan fragmanda Perihan Özdemir görüntülendi. Peki, Gelinim Mutfakta Perihan Özdemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


Gelinim Mutfakta Perihan kimdir?

DAMGA'nın derlediği habere göre bugünden itibaren kayınvalideler odasında yorumlarda bulunup jüri değerlendirmesinde puan verecek olan Perihan Özdemir 55 yaşında. Aslen Gaziantepli. 3 çocuk sahibi. 1'i erkek 2'si ikiz kız. 1 gelini ve 1 damadı var. 1 kızı da bekar. Ev hanımı ancak el hamaratlığını gösterip yaptığı yemekleri satıyor. Hedefi altınları gelinin yakasına ve kollarına takmak.


gelinim mutfakta perihan özdemir


 

Gelinim Mutfakta Perihan Instagram

Bugün başlayacak yeni haftada programın yeni kayınvalidesi olarak puanları ve yorumlarıyla damga vurmak isteyen Perihan Özdemir'in Instagram hesabı bulunmaktadır. @perihn.ozdmr.34 hesabından takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.