Gelinim Mutfakta Saniye Kuşçu kimdir? Kaç yaşında ve nereli Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Saniye Kuşçu kimdir? Kaç yaşında ve nereli Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta ve ay başlıyor. Birbirinden iddialı dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine ortak olacak yeni takım da belli oldu. Buna göre Saniye Kuşçu kendisinden istenen sürede yapacağı yemeklerle birincilik mücadelesi verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Saniye Kuşçu kimdir? Kaç yaşında ve nereli Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Seda Sayan 'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir bölün daha ekranlardaki yerini almaya başlıyor. Hem yeni haftanın hem de yeni ayın ilk günü olması sebebiyle seyircilerin televizyon karşısına kilitleneceği bölümde neler yaşanacağı da merak konusu. Cuma günü elenen Esra'nın yerine de yarışacak yarışmacı açıklandı. Buna göre Saniye altın kazanabilmek adına kolları sıvayacak. Peki, Gelinim Mutfakta Saniye Kuşçu kimdir? Kaç yaşında ve nereli Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Saniye kimdir?

Bugünden itibaren Zeynep, Aysun ve Ayten'e karşı beş altın bileziğe kavuşabilmek adına mutfağının başına geçecek olan Saniye Kuşçu 28 yaşında. Aslen Giresunlu. Sağlık Yönetimi bölümünde lisans eğitimi alıyor. 4 yıllık evli ve 1 çocuk sahibi. Neşeli, girişken ve yardım sever bir kişiliği var. Yarışmaya da keşan motifli bir elbise ile gelerek iddiasını ortaya koydu.
 

Gelinim Mutfakta Saniye

Gelinim Mutfakta Saniye

Gelinim Mutfakta Saniye

Gelinim Mutfakta Saniye

Gelinim Mutfakta Saniye Instagram hesabı

Kanal D'nin ilgiyle izlenen yarışmasında bugünden itibaren ekranlardaki yerini alacak olan Saniye Kuşçu'nun kendisine ait bir Instagram hesabı vardır ve aktif olarak kullanmaktadır. Burada hayatına dair paylaşımlarda bulunmaktadır. @saniye.kuscu3 profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.