Gelinim Mutfakta Serpil kimdir? Serpil Akarsu kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Serpil kimdir? Serpil Akarsu kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları
Kanal D'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin ekran başına kilitlendiği Gelinim Mutfakta'da bugün yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı ve bir o kadar da çetin rakiplerin rekabetinde bugün bir kayınvalide daha odaya gelerek gelininin hakkını savunmak adına mücadele verecek. O isim Sevil Serpil Akarsu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Serpil kimdir? Serpil Akarsu kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri haline gelen ve yüzlerce bölümdür de lezzet fırtınası yaratan Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde alınacak puanlar, önce çeyrek altın sahiplerini ardından da bileziklerin. Bugün kayınvalideler odasına girecek yeni isim Serpil Hanım oldu. Gelini Kardelen ile birincilik mücadelesi verecek yeni kayınvalie hakkındaki bilgiler de merak konusu. Pekl, Gelinim Mutfakta kayınvalide Serpil kimdir? Serpil Akarsu kaç yaşında, nereli, Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Serpil Akarsu kimdir?

Gülten Hanım'dan sonra kayınvalideler odasının yeni üyesi olan Serpil Akarsu 53 yaşında. Aslen Rizeli. 2 erkek çocuk ve 1 gelin sahibi. Gelini Neslihan ile birlikte mum ve oda kokuları satışı yapıyor. Programda ilk günden Yağnur hakkındaki yorumları ile gündeme oturdu. Güzelliği ile dikkat çeken Serpil Hanım gelinine çok güveniyor. Instagram hesabı ise @sevilakarsu'dur.


Gelinim Mutfakta Serpil Sevil Akarsu

Gelinim Mutfakta Serpil Sevil Akarsu

Gelinim Mutfakta Serpil Sevil Akarsu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.