Gelinim Mutfakta Songül Karlı kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Songül Karlı kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmaya devam eden Gelinim Mutfakta'nın yeni haftası başlıyor. Birbirinden hamarat gelinlerin yemek yaptığı ve kayınvalidelerin kozlarını paylaştığı zorlu maratonda bugünden itibaren yeni bir dönem izleyicilerin karşısına çıkacak. Buna göre her hafta ünlü bir isim sunuculuk yapacak. İlk haftanın sunucusu ise Songül Karlı oldu. Peki, Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Songül Karlı kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden bu yana ilgiyle seyredilmeyi sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni sezon Demet Akalın ile başlamıştı. Güzel sunucu bir süre önce ayrıldığını doğrularken yerine gelecek isim de merak konusuydu. Songül Karlı'nın adının ön plana çıktığı günlerde yarışmanın kim tarafından sunulacağı da sabırsızlıkla bekleniyordu. Buna göre ilk haftanın ünlü sunucusu Songül Karlı oldu. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak edilerek araştırılıyor. Peki, Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Songül Karlı kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Songül Karlı kimdir?

Bugünden itibaren beş gün boyunca gelinlerin ve kayınvalidelerin yarışacağı zorlu maratonda sunuculuk görevini üstlenecek olan Songül Karlı uzun süredir Türk halkının tanıdığı ve sevdiği bir isim. Müzik hayatının yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmeyen güzel sunucu, son dönemde evlilik programları ile adından söz ettirmişti. Ayrıca evliliği ve yaşadıkları da çok konuşuldu.

Songül Karlı 15 Eylül 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Hem müzik hem de sunuculuk alanında performans gösterdi.Çocukluğundan itibaren müziğe ilgi duyan Karlı, 1991'de piyasaya giriş yaptı. "Derman Sendedir" adlı albümü ile kendini gösteren Karlı, kısa süre içinde kendini tanıtmayı başardı. 

2007'den itibaren sunucu olarak televizyon programlarında boy göstermeye başladı. İlk programı Songül Karlı İle Cumartesi, Kanal 7 ekranında yayınlandı. Ardından çok sayıda programda sunucu koltuğunda oturdu.

Ayrıca birçok dizide de rol aldı. En son 2016'da Songül Karlı İle Evlilik Yolunda programını sunan Karlı, ara verdiği ekranlara Gelinim Mutfakta ile yeniden döndü. Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta programının bir haftalığına sunuculuğunu yapıyor.

Instagram hesabı @songulkarliofficial'dır.

songül karlı gelinim mutfakta

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.