Gelinim Mutfakta Tülay kimdir? Tülay Oytun kaç yaşında ve nereli

Gelinim Mutfakta Tülay kimdir? Tülay Oytun kaç yaşında ve nereli
Kanal D ekranlarının ve televizyon dünyasının uzun soluklu yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Pazartesi günü yeni gelin ve kayınvalidelerin katılması demek ve bugünün yarışmacıları da belli oldu. Damla Saçıkara ve kayınvalidesinin ardından kaynanalar arasına katılacak isim belirlendi. Buna göre Tülay Oytun gelini Havvanur ile birincilik mücadelesi verecek. Peki, Gelinim Mutfakta Tülay kimdir? Tülay Oytun Instagram hesabı ve yaşı haberimizde yer alıyor.

Safiye Soyman sonrasında Mehmet Ali Erbil'in sunculuk koltuğuna oturduğu Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansını gösterdiği programın yeni kayınvalidesi de belli oldu. Damla Saçıkara ve kaynananasının ardından bugün Tülay Oytun yeni yarışmacı olarak açıklandı ve fragmanda kendisine yer verildi. Gelini Havvanur ile birlikte altın rekabetine dahil olarak birincilik elde etmek isteyecek tecrübeli kayınvalide hakkında birçok detay da merak konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Tülay kimdir? Tülay Oytun kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.


 

Gelinim Mutfakta Tülay kimdir?

Bugünden itibaren Kanal D ekranlarında yerini alacak olan Tülay Oytun evli değil. 48 yaşında. Aslen Diyarbakırlı. 1 gelini var. Bir otelde kat müdürü olarak çalışıyor. Kayınvalideler odasına adeta bomba gibi geldi ve burada kalıcı olmak istediğini gösterdi. Gelini Havvanur'un tabağını bulabildiği sürece yarışmada olma ihtimali de artacak. Instagram hesabı @tulayoytun'dur.


gelinim mutfakta tülay oytun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.