Gelinim Mutfakta Yaren mi elendi Aslıhan mı? Yaren Maden ve Aslıhan Kaya Yiğit kimdir

Gelinim Mutfakta Yaren mi elendi Aslıhan mı? Yaren Maden ve Aslıhan Kaya Yiğit kimdir
Kanal D'nin sevilerek seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü televizyondaki yerini aldı. Haftanın finalinde yarışan dört gelin arasından bir kişi programa veda edecek. O isimler arasında Aslıhan ve Yaren bulunuyor. Peki, Gelinim Mutfakta Yaren mi elendi Aslıhan mı? Yaren Maden ve Aslıhan Kaya Yiğit kimdir? Detaylar haberimizde...

Bu hafta sunuculuk koltuğunda Ezgi Sertel'in oturduğu Gelinim Mutfakta'da yeni hafta sonlanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri zorlu maratonun sonunda bugün iki çetin ceviz olarak görülen gelinden biri hayallerine veda ederek elenecek. Bunun için Aslıhan Kaya Yiğit ve Yaren Maden en güçlü aday. Binlerce seveni bulunan iki güzel gelin arasından hangisinin gideceği merak konusu. Peki, Gelinim Mutfakta Yaren mi elendi Aslıhan mı? Yaren Maden ve Aslıhan Kaya Yiğit kimdir? Detaylar haberimizde...


 

Gelinim Mutfakta Aslıhan Kaya Yiğit kimdir?

Bu sezonun yeni yarışmacılarından biri olan Aslıhan Kaya Yiğit evlidir. Baturalp adından bir oğlu vardır. Profilinde yayınladığı fragman videosu ile programda yarışacağını duyurdu. Elde edeceği puanlarla rakiplerine üstünlük kurmak ve kayınvalidesiyle birlikte altınların sahibi olmak istiyor.


Gelinim Mutfakta Aslıhan Kaya Yiğit


 

Gelinim Mutfakta Yaren Maden kimdir?

Bu sezonun yeni yarışmacılarından biri olan Yaren Maden 14 aylık evli. Eşi ile birlikte sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. On binlerce takipçisi var. Özellikle Tiktok'taki profilinde yayınladığı videolar çok seviliyor. Kayınvalidesi Filiz Kaya ile birlikte altınları almaya geliyor.


Gelinim Mutfakta Yaren Maden


 

Gelinim Mutfakta Yaren mi elendi Aslıhan mı?

Bugün hafta finali ile yayınlanan Gelinim Mutfakta'da iki yarışmacının adı ön planda. Puan sıralamasının en altında bulunan ve 42 puan toplayan Yaren ile 46 puanı olan Aslıhan'dan biri bugün ayrılacak. Yayınlanan fragmanda eline bir kağıt alan Yaren, kayınvalidesine kazandığı altınlardn bir tanesini dahi vermeyeceğini söyledi. herkes bunu şaşkınlıkla karşıladı. Uzun süredir yıldızının barışmadığı Filiz ile programdan ayrılması muhtemel gözüken Yaren'in aksine Aslıhan için ise çok fazla görüntü yayınlanmadı. Sonuçlar gün sonunda belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.