Gelinim Mutfakta Yasemin Gökçe kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Gelinim Mutfakta Yasemin Gökçe kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'nın 28 Aralık Pazartesi başlayacak olan 121. haftasında yarışacak kayınvalidelerden biri Yasemin Gökçe oldu. Kendisi bu yarışmada daha önce yarıştı ancak hatırlayamayanlar için haberimizi derledik. Peki,

Bu sezon yoluna Onur Büyüktopçu ile devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni haftanın ilk günü yine büyük bir mücadeleye sahne olacak. Yeni hafta yarışmaya bir gelin ve kayınvalidenin katılması anlamına geliyor. Gizem Sancaktar ve Semra sancaktar ile İlayda Arslan Doğan ile Gülcan Tiryakioğlu veda etti. İki kayınvalidenin ardından kimlerin geleceği merak konusuydu. Yayınlanan fragmanda Yasemin Gökçe'nin yarışacağı duyuruldu. İzleyiciler de kendisi hakkında araştırmalara başladı. Peki, Gelinim Mutfakta Yasemin Gökçe kimdir? Deaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Yasemin Gökçe kimdir?

Yepyeni sezonu ile ekranlardaki macerasına bomba gibi devam Gelinim Mutfakta'da gelini Zeynep ile mücadele verecek olan Yasemin Gökçe aslen Adanalı. 62 yaşında. Ev hanımı. 1 oğlu ve 2 kızı var. Pendik'te yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum