Gelinim Mutfakta Yeşim kimdir? Yeşim Çalışkan Öksüz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Yeşim kimdir? Yeşim Çalışkan Öksüz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kozlarını paylaştığı zorlu maratona bugün öyle bir isim geldi ki cumadan bu yana adından söz ettirmeyi başardı. O yarışmacı Yeşim Öksüz oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Demet Akalın'ın sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftanın ilk günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Pazartesiden cumaya büyük bir çekişmeye sahne olan programın geçen haftaki finalinde Yekta ve kayınvalidesi Cevriye ayrılmıştı. Yerlerine gelecek isimler de belirlendi ve pazartesiden itibaren stüdyodaki yerlerini alacaklar. Gelinler arasına katılacak isim ise Yeşim Öksüz oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Yeşim kimdir? Yeşim Öksüz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Yeşim Öksüz kimdir?

27 Eylül Pazartesi gününden itibaren ekranlardaki yerini alacak olan Yeşim Öksüz 8 Aralık 1991 tarihinde doğdu. 29 yaşında. Aslen Adıyamanlı. Lisede grafik tasarım eğitimi aldıktan sonra üniversitede fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümünden mezun oldu. 2017 yılında evlendi ve 2.5 yaşında bir oğlu var. Yay burcu. Fenerbahçe taraftarı. Tiyatro ve oyunculuk eğitimi alarak kendisini geliştirdi. Alya Algan ve Barış Yöş gibi isimlerle çalıştı.
 

Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz

Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz




Gelinim Mutfakta Yeşim kimdir?

Kayınvalidesiyle birlikte altın mücadelesi verecek Yeşim yarışmaya yüksek perdeden bir giriş yaptı. Güzelliği ile dikkat çeken yeni yarışmacıya Demet Akalın; “Mankenlik var mı?” diye sordu. Öksüz ise; “Çok teklif geldi ama düşünmüyorum” yanıtını verdi. Rakipleri ile de kozlarını paylaşmak adına kolları sıvayan Yeşim, burada da iddiasını sürdürerek hem güzelliğini hem de yemeğini konuşturabildiğini söyledi. Sosyal medyada da daha yarışma başlamadan güzelliği ile yarışmanın bir numaralı gündemi haline geldi. Birçok kişi kendisine destek mesajları gönderdi.



 

Gelinim Mutfakta Yeşim Instagram hesabı

Uzun süre yarışmada kalabilmek adına yemeklerini yapmaya başlayacak Yeşim sadece programda değil internette de araştırma konusu haline geldi. Sosyal medya platformlarındaki profilleri araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Kendisinin Instagram hesabı @yesimcaliskanoksuz'dur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.