Gelinim Mutfakta Zehra kimdir? Zehra Tosbıyık Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Zehra kimdir? Zehra Tosbıyık Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da 161'inci hafta bugün başlıyor. Birbirinden iddialı dört takımın mücadelesine sahne olan programa bugün yeni gelin katılacak. Eda'dan boşalan koltuğa oturacak isim Zehra Tosbıyık olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Zehra Tosbıyık kimdir? Zehra Tosbıyık Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Bu hafta Lerzan Mutlu'nun sunumuyla ekranlara geelcek olan Gelinim Mutfakta'da yeni haftaya merhaba deniyor. Dört takımın amansız rekabetinde cuma günü elenen isim Eda'ydı. Kayınvalidesiyle birlikte programa veda eden genç gelinin ardından yeni haftada yerine gelecek isim de merak konusuydu ve yayınlanan fragmanda belli oldu. O yarışmacı Zehra Tosbıyık olarak açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Zehra Tosbıyık kimdir? Zehra Tosbıyık Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 


Gelinim Mutfakta Zehra Tosbıyık kimdir?

Bugünden itibaren kayınvalidesi ile birlikte birincilik mücadelesi verecek yeni gelin Zehra Tosbıyık 25 yaşında. Aslen Çorumlu. Ardahan'da yaşıyor. 5 sene futsal oynadı. Futbol topunun her şeyi olduğunu söyledi. Instagram hesabı @burakbrs10'dur.


Gelinim Mutfakta Zehra Tosbıyık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.