Gelinim Mutfakta'da kim elendi? 13 Kasım Cuma puan durumu - Gizem mi elendi

Gelinim Mutfakta'da kim elendi? 13 Kasım Cuma puan durumu - Gizem mi elendi
Kanal D'de 3. sezonuna başlayan Gelinim Mutfakta'da bir haftanın daha sonuna gelindi. Gelin ve kayınvalidelerin amansız mücadelesine sahne olan ekranlarda artık son söz söylenecek ve kozlar ortaya konulacak. Ardından sonuçlar açıklanacak. Birinci kadar elenecek isim de merak edilerek öğrenilmek isteniyor. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim elendi? 13 Kasım Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.

Fatih Ürek sonrasında görevi devralan Onur Büyüktopçu'unun sunumuyla yayınlanan  Gelinim Mutfakta'nın 115. haftasına nokta konuluyor. Pazartesi gününden itibaren yüksek gerilim, bitmeyen enerjisi ve eğlenceli anlarıyla izleyicilere keyifli dakikalar geçirten yarışmada bugün bir takım elenirken diğeri ise üzülecek. Altınların sahibi açıklandıktan sonra programa veda eden isim de duyrulacak. Gelin pastası sonrasında alınacak puanlar yarışmacıların kaderlerini belirleyecek. Bu sebeple e hata yapmak istemiyorlar. Peki, Gelinim Mutfakta'da kim elendi? 13 Kasım Cuma puan durumu haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta puan durumu

Pazartesi günü Esra Özekin ve Hatice Özekin'in katılarak başladığı maratonda son gün öncesi puan durumu en çok merak edilen konulardan biri olarak göze çarpıyor. Gelin ve kayınvalidelerin kıyasıya rekabette birbirlerine üstünlük kurabilme çabası yetenek kadar psikolojik yetenek de istiyor. Şu anki duruma göre son sırada yer alan isim Gizem. Sadece 40 puanı var. Ona en yakın isim 65 puanla Esra. Aysun ise 69 puanla ikinci basamakta. İlayda 72 puanla ilk sırada. Gizem Sancaktar bugün tam puan alsa bile elenmesi kesin gibi. Ancak diskalifiye ya da çekilme gibi bir karar çıkarsa işler değişebilir. Elbette bunun yanıtını yayında göreceğiz.


 

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?


gelinim mutfakta ezgi eser

gelinim mutfakta ezgi eser

Gelinim Mutfakta Serpil Sarper fotoğrafları


Gelinim Mutfakta Serpil Sarper kimdir?

Gelinim Mutfakta'da kim elendi?

Pazartesiden itibaren mutfağa giren yarışmacıların alacakları her puan büyük önem taşıyor. Bu sebeple de en yüksek sıralamayı elde edip haftaya moralli başlamak istiyorlar. Ayrıca eleme potasından da uzakta kalmaları gerekiyor. Yarışmacıların topladığı puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. Elenen isim de belirlenmiş olacak.


 

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?

Gizem Sancaktar 27 yaşında. Aslen Ankaralı. 1.5 yıldır Servet Saltuk Sancaktar ile evli. Kedi ve köpeği var. Çok neşeli, sürekli gülen ancak haksızlığa gelemeyen bir yapısı var. Pozitif yaklaşımı seven güzel gelin istemediği durumlardan sinirlenebileceğini ifade ediyor. Kitap okumayı ve rap müziği çok seviyor. Bu sebeple de hızlı konuşuyor. Rakibelerinin bu konuda kendisinden çekeceği var. Akrep burcu olan güzel gelinin hedefi yarışmda uzun süre kalabilmek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.