Gelinim Mutfakta'nın Afrodit lakaplı yarışmacısı Filiz Kaya sosyal medyayı salladı

Gelinim Mutfakta'nın Afrodit lakaplı yarışmacısı Filiz Kaya sosyal medyayı salladı
Yeni sezonuna bomba gibi giren ve Demet Akalın'ı transfer ederek önemli bir ismi izleyicilerin karşısına çıkaran Gelinim Mutfakta'da lezzet yarışı devam ediyor. Gelinler ve kayınvalideler arasındaki rekabet yine ilgiyle seyrediliyor. En yüksek puanı almak isteyen Kaynanalar arasında Afrodit lakabıyla Filiz Kaya daha şimdiden zorlu maratona damga vurmayı başardı.

Fatih Ürek ile başlayan yayın hayatında Onur Büyüktopçu ve Seda Sayan'ı kadrosuna katan Gelinim Mutfakta bu sezon Demet Akalın'ın sunumuyla devam edecek. Ünlü şarkıcının programının sona ermesinin ardından yemek yarışmasına gelmesi sevenlerini hem şaşırttı hem de sevindirdi. Program pazartesinden bu yana yayında ve birbirinden iddialı takımların rekabeti sürüyor. Gelinler yemeklerini yapıyor, kayınvalideleri puanlarını veriyor ve birinciyi Seda Sayan belirliyor. Kazanan ise gün sonunda çeyrek altını yakasına takıyor. Hafta finalinde ise bilezikler finaldeki birinciyi bekliyor.

Bu sezonun ilk haftadaki yarışmacıları sabırsızlıkla bekleniyordu. Başlangıç etabı çok önemliydi ve yine elinin lezzetine güvenen gelinler ile onları en iyi şekilde destekleyecek kayınvalideleri belli oldu. Daha fragmanlar yayınlanırken kendisinden söz ettiren bir isim vardı: Filiz Kaya. Yaren Maden ile birlikte programa gelen genç yarışmacı iki günü geride kalan yarışmada en çok konuşulan isimlerin başında geldi.

Henüz yaşı 42 olan ve Afrodit lakabıyla yarışmada boy gösteren Filiz Kaya güler yüzlülüğü, dobralığı ve puanlarıyla  en çok dikkat çekenler arasında yer almayı başardı. Güzelliği ile de sosyal medyada da gündem olan Kaya, yarışmada kalması halinde uzun süre seyircilerin dilinden düşmeyecek gibi gözüküyor.


Filiz Kaya kimdir?

Aslen Sakaryalı olan Filiz Kaya bir kızını kanser savaşında kaybetti. 3 oğlu var. Trafik kazasında yaşamını yitiren eşinin ardından çocuklarına hem anne hem de baba oldu. Özel bir kurumda güvenlik görevlisi olarak çalışıyor.


gelinim mutfakta filiz kaya

gelinim mutfakta filiz kaya



gelinim mutfakta filiz kaya

gelinim mutfakta filiz kaya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.