Giresunspor Kayserispor maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten

Giresunspor Kayserispor maçı Canlı İzle Bein Sports 1 linki | Donmadan internetten
Bu sezon çıktığı Süper Lig'de sadece 1 gol atabilen ve 1 puanı bulunan Giresunspor, son haftalardaki performansıyla dikkat çeken Kayserispor'u ağırlıyor. Ligdeki ilk galibiyetini almak isteyen Karadeniz ekibinde her şey 3 puan için. Sarı kırmızılılar da dış sahadan alacağı 3 puanla birlikte evine mutlu dönmek ve taraftarlarına hediye vermek amacında. Peki, Giresunspor Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Giresunspor Kayserispor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor

Bu sezon çıktığı Süper Lig'de sadece 1 gol atabilen ve 1 puanı bulunan Giresunspor, son haftalardaki performansıyla dikkat çeken Kayserispor'u ağırlıyor. Ligdeki ilk galibiyetini almak isteyen Karadeniz ekibinde her şey 3 puan için. Sarı kırmızılılar da dış sahadan alacağı 3 puanla birlikte evine mutlu dönmek ve taraftarlarına hediye vermek amacında. Peki, Giresunspor Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Giresunspor Kayserispor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Giresunspor Kayserispor maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.



Giresunspor Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in sonucu en çok merak edilen mücadelelerinden Yeni Malatya Kayserispor maçı saat 13:30'da başlayacak ve beIN SPORTS 1 HD'den canlı yayınlanacak.
 


Giresunspor Kayserispor maçı internetten izle

Kritik mücadele şüphesiz iki takım taraftarları kadar diğer kulüplere gönül veren futbol severler tarafından da ilgiyle izlenecek. Bunun için milyonlarca kişi mücadeleyi takip etmenin yollarını arıyor. Yeni Malatya Kayserispor maçı internet üzerinden donmadan seyredilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken sadece birkaç adımla birlikte üyelik almaktır.
 

giresunspor


Yeni Malatya Kayserispor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Kayserispor'u konuk ettiği beş lig maçında yenilgi almayan Giresunspor (4G 1B), tek puan kaybını son iç saha karşılaşmasında yaşadı (Kasım 2014; 1. Lig'de 0-0).
Giresunspor ile oynadığı son beş lig maçının sadece birini kaybeden Kayserispor (2G 2B), bu karşılaşmaların dördünde kalesini gole kapattı ancak iki deplasman maçında da rakip fileleri havalandıramadı.
Evinde oynadığı son altı Süper Lig maçında gol atamayan Giresunspor, ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda. Süper Lig'de Karadeniz ekibinden daha uzun bir iç saha gol hasreti yaşayan son takım Ankaragücü (Aralık 2011-Şubat 2012 arasında 7 maç).
Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara rakip olduğu son dokuz maçın sadece birini kazanan Kayserispor (4B 4M), tek galibiyetini 2+ gol atabildiği tek karşılaşmada Hatayspor deplasmanında aldı (3-1).
Bu sezon hiçbir Süper Lig maçında öne geçemeyen iki takımdan biri olan Giresunspor (Çaykur Rizespor ile birlikte), aynı zamanda en fazla süre skor dezavantajıyla oynayan ekip konumunda (388 dakika). Maçları Kayserispor'dan (152 dakika) daha kısa süre berabere devam eden tek takım ise Başakşehir FK (140 dakika).
Giresunspor'un bu sezon Süper Lig'de yediği sekiz golün altısı ve iç sahada yediği üç golün tamamı maçların ilk yarılarında geldi.
Bu sezon Giresunspor'un Süper Lig'deki ilk golünü atan Souleymane Doukara (vs Fenerbahçe), en son Mart-Nisan 2019'da üst üste iki karşılaşmada rakip fileleri havalandırdı.
Mame Thiam, Kayserispor'un bu sezon Süper Lig'de attığı gollerin yarısına doğrudan katkı sağladı (3 gol & 1 asist).
Kayserispor forması giyen Bernard Mensah, Mart-Haziran 2020'den bu yana ilk kez üst üste üç Süper Lig maçında gol katkısı yaptı (2 gol & 2 asist).
Son dört Süper Lig maçının üçünde birer gole katkı sağlayan Emrah Başsan (1 gol & 2 asist), Kayserispor'un bu sezon deplasmanda attığı iki golde de pası veren isimdi.

Kayserispor
 


Giresunspor Kayserispor muhtemel 11'leri

Giresunspor: Okan, Zeki, Diarra, Alexis, Aziz Eraltay, Flavio, Hamidou Traore, Suleymanov, Diabate, Sergio, Doukara 

Kayserispor: Lung, Attamah, Kolovetsios, Hosseini, Carole, Cardoso, Emrah Başsan, İbrahim Akdağ, Bernard Mensah, Onur Bulut, Thiam

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.