Gizem Çetin kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? Instagram hesabı

Gizem Çetin kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? Instagram hesabı
TV100'de Gün Ortası programını sunarak Türkiye ve dünya gündeminden son dakika haberlerini aktaran Gizem Çetin, güzelliği ile ilgi odağı haline gelmeyi başardı. Ekranlarda olduğu gibi sosyal medyada da adından söz ettiren güzel sunucu hakkındaki bilgiler merak konusu. Peki, Gizem Çetin kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Son dönemde birçok muhabir ve sunucu çalıştıkları kanal ve kurumlarda ön plana çıkmayı başarıyor. Genç jenerasyonun hızlı bir şekilde adapte olmayı ve meslek yolculuklarında adımlarını hızlı şekilde atmayı sürdürdüğü televizyon dünyasında Gizem Çetin de kendisinden söz ettiren isimler arasında bulunuyor. TV100 kanalında Gün Ortası programını sunan güzel sunucu, Türkiye ve dünya gündemindeki tüm haberleri izleyicilerle paylaşıyor. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılıyor. Peki, Gizem Çetin kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. 

 


Gizem Çetin kimdir?

Doğma büyüme İstanbullu olan Gizem Çetin, anne tarafından Yunanistan İskeçe göçmendir. Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun olan Çetin,  sosyoloji bölümünde okurken meslek hayatına başlamıştır. Boğaziçi Üniversitesi son sınıf öğrencisiyken NTV başladığı staj programı sonrası ekranların aranan yüzü oldu. Üniversitesinden mezun olduktan sorna 2.5 yıl Londra'da yaşayan Çetin, The City Üniversity Of London\'da medya ve iletişim üzerine yüksek lisans yaptı. Yüksek lisans yaparken işletme ve finans üzerine lisans üstü 6 aylık sertifika programına katılan Çetin, BBC Türk servisinde çalışarak Türkiye döndü. Türkiye\'de Beyaz TV ekranlarında sağlık programı sunmaya başlayan Gizem Çetin, TV100 ekranlarında haber spikerliği yaptı. Çetin, bazı haber kanallarında çalışmıştır ve kariyerini sürdürmektedir. 

gizem çetin
 


 


 

Gizem Çetin kariyeri

Boğaziçi Üniversitesi son sınıf öğrencisiyken NTV başladığı staj programı sonrası ekranların aranan yüzü oldu. Üniversitesinden mezun olduktan sorna 2.5 yıl Londra'da yaşayan Çetin, The City Üniversity Of London'da medya ve iletişim üzerine yüksek lisans yaptı. Yüksek lisans yaparken işletme ve finans üzerine lisans üstü 6 aylık sertifika programına katılan Çetin, BBC Türk servisinde çalışarak Türkiye döndü. Türkiye'de Beyaz TV ekranlarında sağlık programı sunmaya başlayan Gizem Çetin, şu sıralar TV100 ekranlarında haber spikerliği yapıyor.

gizem çetin


Gizem Çetim Instagram hesabı

Sosyal medyada da aktif bir şekilde yer alan ve yayınladığı fotoğraflarla da on binlerce kişi tarafından takip edilen Gizem Çetin'in Instagram hesabı @cetingizem8'dir.


gizem çetin

gizem çetin

gizem çetin

gizem çetin

gizem çetin

gizem çetin

gizem çetin

gizem çetin

gizem çetin

gizem çetin

gizem çetin

gizem çetin

gizem çetin

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum