Göztepe Alanyaspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle

Göztepe Alanyaspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de Kayseri'de başlayan gün İzmir'de devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'a yenilerek sahadan puansız ayrılan İzmir temsilcisi, Kayserispor'u farklı geçip Kadıköy'de Fenerbahçe'yi deviren Aytemiz Alanyaspor'u ağırlıyor. Sarı kırmızılılar bulunduğu yerden yukarı sıralara tırmanmak isterken Akdeniz ekibi ise ligin tepesindeki varlığını sürdürebilmek adına sahaya çıkıyor. İki ekibin 3 puan için vereceği savaşı izlemek isteyenler de yayın bilgilerini öğrenebilmek adın araştırmalarda bulunuyor. Gö

Süper Lig'de Kayseri'de başlayan gün İzmir'de devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor'a yenilerek sahadan puansız ayrılan İzmir temsilcisi, Kayserispor'u farklı geçip Kadıköy'de Fenerbahçe'yi deviren Aytemiz Alanyaspor'u ağırlıyor. Sarı kırmızılılar bulunduğu yerden yukarı sıralara tırmanmak isterken Akdeniz ekibi ise ligin tepesindeki varlığını sürdürebilmek adına sahaya çıkıyor. İki ekibin 3 puan için vereceği savaşı izlemek isteyenler de yayın bilgilerini öğrenebilmek adın araştırmalarda bulunuyor. Göztepe Alanyaspor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Göztepe Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in iki güçlü takımı arasında bugün oynanacak ve kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak 90 dakika saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

Göztepe Alanyaspor maçı öncesi OPTA verileri

Alanyaspor'un 5+ Süper Lig maçında karşılaştığı takımlar arasında Göztepe'den (yüzde 12.5; 1/8) daha düşük galibiyet yüzdesine sahip olduğu tek rakibi Beşiktaş (yüzde 10).
Alanyaspor'a konuk olduğu son dokuz lig maçının birini sadece kazanabilen Göztepe (4B 4M), tek galibiyetini Kasım 2019'da Süper Lig'de aldı (1-0).
Bülent Korkmaz'ın göreve geldiği Eylül 2021'den bu yana en fazla puan toplayan Süper Lig takımı Alanyaspor (17; 5G 2B).
Deplasmanda oynadığı son Süper Lig maçında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Göztepe, üst üste 2+ dış saha galibiyetini en son Kasım-Aralık 2019 arasındaki üç karşılaşmalık süreçte aldı. İzmir ekibi, o serisindeki ikinci galibiyetine Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek uzanmıştı.
Sahasında oynadığı son üç Süper Lig maçını kazanan Alanyaspor, tek sezonda üst üste dört iç saha galibiyetini sadece Şubat-Nisan 2019 arasındaki dört karşılaşmalık süreçte aldı.
Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 10 maçın altısını kaybeden Göztepe (2G 2B), ligin bu aşamasında en fazla yenilgi aldığı sezon başlangıcını yaşıyor.
Süper Lig'in 2021/22 sezonunda gole çevirme yüzdesi en yüksek takım Alanyaspor (yüzde 15), bu alanda Göztepe'den (%8) daha düşük bir orana sahip tek ekip Giresunspor (%5).
Süper Lig'de oynadığı son iki maçta dört gole doğrudan katkı sağlayan Efecan Karaca (1 gol & 3 asist), en üst ligde ilk kez arka arkaya üç karşılaşmada tabelayı değiştirmek istiyor. Efecan (29 asist), aynı zamanda Süper Lig'de ilk maçına çıktığı Kasım 2016'dan bu yana 30 asiste ulaşan ikinci oyuncu olabilir (diğeri Edin Visca).
Süper Lig'in 2021/22 sezonunda 2+ gol atmayı başaran iki Göztepe oyuncusundan biri olan David Tijanic (2; diğeri Cherif Ndiaye), bu gollerin ikisini de oyuna sonradan girdiği karşılaşmalarda kaydetti.
Süper Lig kariyerindeki en uzun yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz (5G 2B), 2012'den bu yana ilk kez üst üste 4+ iç saha galibiyeti almak istiyor (Karabükspor'un başında 8 maç).


 

Göztepe Alanyaspor muhtemel kadrolar

Göztepe: İrfan Can, Murat, Atakan, Dino, Kahraman, Dzenan, Obinna, Soner, Yalçın, Cherif, Adis

Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Mevlja, Milunovic, Tayfur, Fatih, Umut, Efecan, Emre, Davidson, Diedhiou


 

BEIN SPORTS 1 YAYIN AKIŞI

00:00 Z Raporu

01:00 İH Konyaspor - Fenerbahçe

02:45 A. Hatayspor - Beşiktaş

04:30 Altay - DG Sivasspor

06:15 Kasımpaşa - ÖK Y. Malatyaspor

08:00 Z Raporu

09:00 Yeni Gün

11:00 Gamer

12:00 Süper Hikayem

13:00 Maç Başlıyor

13:30 Y. Kayserispor - V. Karagümrük

15:30 Maç Başlıyor

16:00 A. Alanyaspor - Göztepe

18:00 Beın Süper Lig

19:00 Galatasaray - Gaziantep FK

21:00 beIN Süper Lig

23:00 Trio

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.