Göztepe Giresunspor canlı izle | Bein Sports 2 izle

Göztepe Giresunspor canlı izle | Bein Sports 2 izle
Bu sezon yükseldiği Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan Giresunspor, sadece bir kez 3 puan sevinci yaşayan Göztepe'ye konuk oluyor. İki takım geride kalan haftalarda elde ettikleri kötü sonuçların ardından ilk kez galibiyet elde ederek taraftarlarına hediye vermek ve ilerleyen maçlara umutla bakmak istiyor. Karşılaşmayı iki takıma gönül verenler ve futbol severler yakından ilgi gösterecek. Şimdiden yayın bilgileri de araştırılmaya başlandı. Göztepe Giresunspor canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2

Bu sezon yükseldiği Süper Lig'de henüz galibiyetle tanışamayan Giresunspor, sadece bir kez 3 puan sevinci yaşayan Göztepe'ye konuk oluyor. İki takım geride kalan haftalarda elde ettikleri kötü sonuçların ardından ilk kez galibiyet elde ederek taraftarlarına hediye vermek ve ilerleyen maçlara umutla bakmak istiyor. Karşılaşmayı iki takıma gönül verenler ve futbol severler yakından ilgi gösterecek. Şimdiden yayın bilgileri de araştırılmaya başlandı. Göztepe Giresunspor canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Göztepe Giresunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Göztepe Giresunspor maçı öncesi OPTA verileri

Göztepe'nin bu sezon Süper Lig'de yer alan takımlar arasında Adana Demirspor'un (4G 4B) ardından mağlup olmadan en fazla konuk ettiği rakibi Giresunspor (3G 3B).
Göztepe ile oynadığı son yedi Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Giresunspor (2G 4B), bu yenilgiyi iki ekibin en üst ligde karşılaştığı son mücadelede aldı (Şubat 1977'de 1-2).
Süper Lig'de oynadığı son üç maçı ikişer gol yiyerek kaybeden Göztepe, üst üste dört yenilgiyi en son Mart-Nisan 2019 arasında alırken; o serideki dört mağlubiyet de aynı skorlarla geldi (0-1).
Süper Lig'de oynadığı son 25 maçı kazanamayan (7B 18M) ve kulüp tarihinin en uzun galibiyet hasretini yaşayan Giresunspor, aynı zamanda ligde devam eden en uzun serinin sahibi. Karadeniz ekibinden önce daha uzun bir kazanamama serisi yaşayan son takım Adana Demirspor'du (Eylül 1994-Eylül 2021 arasında 33 maç).
Evinde oynadığı son yedi Süper Lig maçının sadece birini kazanan (1B 5M) ve her karşılaşmada gol yiyen Göztepe, tek galibiyetini 2+ gol bulabildiği tek karşılaşmada aldı (2-1 vs Başakşehir FK).
Deplasmanda çıktığı son 18 Süper Lig maçını kazanamayan (2B 16M) ve son 13 karşılaşmadan puansız ayrılan Giresunspor, ligde devam eden uzun serinin sahibi konumunda.
Göztepe'nin Süper Lig'de attığı son dört golün üçüne katkı sağlayan Cherif Ndiaye (2 gol & 1 asist), iç sahada çıktığı son karşılaşmada Türkiye kariyerinde ilk kez hem gol attı hem de asist yaptı (vs Başakşehir FK).
Süper Lig'de yaptığı son beş asist de deplasman maçlarında gelen Göztepe kaptanı Halil Akbunar, Şubat 2021'den (vs Kasımpaşa) bu yana iç sahada gol pası veremiyor.
Giresunspor formasıyla ilk golünü son maçta Kayserispor filelerine gönderen Fousseni Diabate, Süper Lig kariyerinde sadece bir kez üst üste iki karşılaşmada gol sevinci yaşadı (Nisan 2019'da Sivasspor formasıyla).
Bu sezon Giresunspor'un Süper Lig'de attığı tek deplasman golünü ceza sahası dışından kaydeden Souleymane Doukara (vs Fenerbahçe), rakip filelere gönderdiği son 10 golün dördünü bu şekilde buldu.


 

Konyaspor Alanyaspor muhtemel kadrolar

Göztepe: İrfan Can, Kerim, Arslanagic, Angel, Berkan, Nwobodo, Soner, Tijanic, Lourency, Halil, Ndiaye

Giresunspor: Okan, Zeki, Diarra, Perez, Behich, Traore, Suleymanov, Flavio, Diabate, Serginho, Doukara

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.