Hatayspor Kayserispor maçı Canlı İzle Bein Sports 2 linki | Donmadan internetten

Hatayspor Kayserispor maçı Canlı İzle Bein Sports 2 linki | Donmadan internetten
Süper Lig'de günün son iki maçından biri Akdeniz'de oynanacak. Ligde 7 puanı bulunan iki takım olan Hatayspor ile Kayserispor kozlarını paylaşacak. 3 puan savaşının kora kor yaşanacağı rekabet için taraftarlar ve futbol severler ekran karşısına kilitlenecek. Bu sebeple de yayın bilgileri araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Hatayspor Kayserispor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Hatayspor Kayserispor maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.

Süper Lig'de günün son iki maçından biri Akdeniz'de oynanacak. Ligde 7 puanı bulunan iki takım olan Hatayspor ile Kayserispor kozlarını paylaşacak. 3 puan savaşının kora kor yaşanacağı rekabet için taraftarlar ve futbol severler ekran karşısına kilitlenecek. Bu sebeple de yayın bilgileri araştırılarak öğrenilmek isteniyor. İki takımın teknik direktörü de sahadan zaferle ayrılmak amacında. Taraftarlar ve futbol severler bu 90 dakikayi yakından takip edecek. Hatayspor Kayserispor maçı canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 linki haberimizde yer alıyor. Ayrıca Hatayspor Kayserispor maçı muhtemel 11'leri ve kadrosu da bu sayfada.


 

Hatayspor Kayserispor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 

Hatayspor Kayserispor maçı öncesi OPTA istatistikleri

Hatayspor ile Kayserispor'un geçen sezon Süper Lig'de oynadığı iki maçı da deplasman ekipleri kazanırken; Kayseri temsilcisi, bu statta oynanan karşılaşmadan üç gollü galibiyetle ayrılmıştı (Mart 2021'de 3-1).
Hatayspor ile Kayserispor arasında oynanan son sekiz lig maçında toplam yedi kırmızı kart çıktı (Hatayspor 3-4 Kayserispor) ve eksik kalan takımlar son dört karşılaşmadan mağlup ayrıldı.
Süper Lig'de oynadığı son iki maçı kazanan Hatayspor, lig tarihinde ilk kez üst üste üç galibiyet almak için sahaya çıkıyor.
Son iki Süper Lig maçında puan kaybetmeyen Kayserispor, üst üste üç galibiyeti en son Haziran-Temmuz 2020 arasında aldı.
Bu sezon Süper Lig'de Beşiktaş'ın (4) ardından kalesine en az şut gelen takım Hatayspor (8). Hatay ekibi aynı zamanda şu ana kadar attığı dokuz golle, en golcü takım olan Trabzonspor'un (10) arkasında ikinci sırada yer alıyor.
Kayserispor bu sezon Süper Lig'de 54 kez faule maruz kaldı. İlk dört haftada bu alanda daha yüksek sayıya sahip sadece iki ekip var: Çaykur Rizespor (64) & Beşiktaş (55).
Bu sezon Süper Lig'deki ilk golünü geçen hafta kaydeden Mame Biram Diouf (vs Çaykur Rizespor), 2020/21 sezonunda Hatayspor'un Kayserispor filelerine gönderdiği iki golden birinin sahibiydi.
Hatayspor'un geçen hafta oynadığı Çaykur Rizespor karşılaşmasında dokuz şut çeken Ayoub El Kaabi, bu sezon bir karşılaşmada en yüksek sayıya ulaşan oyuncu oldu.
Kayserispor formasıyla çıktığı iki Süper Lig maçında da gol katkısı sağlayan Mame Thiam (1 gol & 1 asist), üç maçlık seriyi en son Haziran 2020'de Kasımpaşa adına yakaladı (3 gol & 1 asist).
Son iki Süper Lig maçını gol yemeden kazanan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, en son Nisan 2013'te Bursaspor'un başında çıktığı üst üste üç karşılaşmadan gole kapama yaparak galibiyetle ayrıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.