Hekimoğlu 33. bölüm tek parça izle - 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Hekimoğlu 33. bölüm tek parça izle - 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden bu yana adından söz ettirmeyi başaran Hekimoğlu'nda yeni bölüm izleyicilerin karşısına çıkıyor. Dizide yaşanacaklar yılın son bölümünde merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Hekimoğlu 33. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Hekimoğlu 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyi seyirler dileriz. İşte detaylar...

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu yeni sezona merhaba diyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez yapımı bu akşamdan itibaren yayınlanacak olan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Timuçin Esen ve Okan Yalabık başta olmak üzere birçok önemli oyuncunun yer aldığı dizi ilgiyle izlenecek. Hekimoğlu 33. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İyi seyirler dileriz. İşte detaylar...


Hekimoğlu 33. bölüm özeti

Komiser Mahir boş durmaz ve Ateş’in ekibini sorguya çekmeye çalışır. 10 yıldır bitkisel hayatta olan bir adamın oğlu, babasını hastanede ziyarete geldiği sırada düşüp kriz geçirir. Genç adamın durumu ciddileştikçe, klasik yollardan çare bulamayan Hekimoğlu, komada olan babasını uyandırır. Amacı adamdan ailenin tıbbi geçmişini öğrenip, oğlunu kurtarmaktır.  Ancak baba tekrar komaya girmeden önce sadece bir günü olduğunu öğrenir ve kalan vaktini hastanede geçirmek istemez.  Ateş ve Orhan, bu son yolculuğunda ona eşlik edecektir. Ateş hastanede yokken Komiser Mahir de boş durmaz ve Ateş’in ekibini sorguya çekmeye çalışır. Çember iyice daralmaktadır ancak Hekimoğlu hala işin ciddiyetinin farkında değildir. Komadan uyanan baba, oğlunun hayatını kurtarmak için nasıl bir fedakarlık yapacak? Orhan, Ateş'i doğanın kanunlarına inandırabilecek mi? Mahir, Hekimoğlu aleyhinde delil bulabilecek mi? Sonunda genç adam kurtulabilecek mi?




Hekimoğlu 33. bölüm full tek parça HD izle
Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Hekimoğlu 33. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Hekimoğlu'nun 33. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Hekimoğlu 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Hekimoğlu  34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.