Hekimoğlu 38. Bölüm izle 23 Şubat Kanal D Hekimoğlu son bölüm tamamı!

Hekimoğlu 38. Bölüm izle 23 Şubat Kanal D Hekimoğlu son bölüm tamamı!
Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Hekimoğlu'nda yeni bir hafta daha başlıyor. Her bölümü ile izleyenleri ekran karşısına kilitleyen yapımda bugün neler olacağı da merak konusu ve araştırılmak isteniyor. Okan Yalabık, Timuçin Esen ve daha birçok önemli oyuncunun yer aldığı dizi yine sevenleri tarafından ilgiyle seyredilecek. Hekimoğlu 38. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İyi seyirler dileriz. İşte detaylar...

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu yeni sezona merhaba diyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez yapımı bu akşamdan itibaren yayınlanacak olan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Timuçin Esen ve Okan Yalabık başta olmak üzere birçok önemli oyuncunun yer aldığı dizi ilgiyle izlenecek. Hekimoğlu 38. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. İyi seyirler dileriz. İşte detaylar...


Hekimoğlu 38. bölüm özeti

İpek, Ateş'i hapisten kurtarmak için yalan söylemek zorunda kalmıştır ve ona kızgındır. Ateş'e ceza olarak tüm hafta boyunca polikliniğe bakma sorumluluğu yükler. Ateş ne kadar denese de sıradan hastalıklardan kaçamaz. Poliklinikte genç bir kadın hastanın tecavüze uğramış olduğunu fark edince, her şey değişir. Bu vakayı bu tip konularda daha deneyimli bir doktora devretmeye çalışsa da genç kadın Hekimoğlu’ndan başka kimsenin kendisiyle ilgilenmesine razı olmaz. Bu sırada Zeynep de ölmek üzere olan evsiz bir kanser hastasıyla ilgilenmektedir. Ağrılarını dindirmek için kendisine verilen ilaçları almayı reddeden yaşlı adam, acı içinde ölmeyi tercih etmiştir.  Zeynep ise yaşlı adamı, bu süreci daha rahat atlatması ve ağrı kesicileri kabul etmesi konusunda ikna etmeye çalışır. Hekimoğlu, genç kadına yardımcı olabilecek mi? Zeynep, yaşlı adamı daha acısız bir ölüme ikna edebilecek mi? İpek ve Orhan’ın Hekimoğlu’na kızgınlıkları geçecek mi? 




Hekimoğlu 38. bölüm full tek parça HD izle
Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Hekimoğlu 38. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Hekimoğlu'nun 38. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

Hekimoğlu 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'nin fenomen dizisi Hekimoğlu  39. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.