Hekimoğlu neden yok? 5 Ocak 2021 Salı 32. bölüm neden yayınlanmadı

Hekimoğlu neden yok? 5 Ocak 2021 Salı 32. bölüm neden yayınlanmadı
Kanal D ekranlarının salı günündeki reyting kozu Hekimoğlu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Dizi kanalın 5 Ocak 2021 Salı yayın akışı içerisinden çıkarıldı. Tekrar bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Peki, Hekimoğlu neden yok? 5 Ocak 2021 Salı 32. bölüm neden yayınlanmadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Timuçin Esen, Okan Yalabık ve birçok ünlü ismin kadrosunda bulunduğu Hekimoğlu'nun yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyordu. Ancak izleyicilere kötü bir haber geldi. Dizi, Kanal D'nin 5 Ocak 2021 Salı yayın akışı içerisinde bulunmuyor. Bu sebeple de araştırmalar başladı. Çünkü son dönemde birçok yapımın final yapması sebebiyle Hekimoğlu için de aynısı düşünüldü. Peki, Hekimoğlu neden yok? 5 Ocak 2021 Salı 32. bölüm neden yayınlanmadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


 

Hekimoğlu neden yok? 

İzleyicilerine kısa sürede kendini sevdiren ve koronavirüs döneminde de Sağlık Bakanlığı tarafından kamu spotlarında yer verilen karakterleriyle ön plana çıkan Hekimoğlu bugün ekranlardaki yerini alamayacak. Sebebi ise yılbaşı sebebiyle ara verilmesi. Yerine Maymunlar Cehennemi: Başlangıç yayınlanacak. Ardından da dizinin tekrarı seyircilerin karşısında olacak.


 

Hekimoğlu yeni bölüm ne zaman?

Salı günlerinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Hekimoğlu yeni bölümüyle 12 Ocak 2021 Salı günü Kanal D'de yayınalancak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.