İyi Aile Babası neden yok bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? 31 Aralık Perşembe

İyi Aile Babası neden yok bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? 31 Aralık Perşembe
Kanal D'nin yayın hayatına yeni başlamasına rağmen izleyicilerini eğlendiren ve keyifli anlar yaşatan İyi Aile Babası'nın yerine Çok Güzel Hareketler 2'nin yayınlanacak olması sonrasında araştırmalar başladı. Diziyi izlemek isteyenler durum hakkında sorgulamalar gerçekleştirerek İyi Aile Babası neden yok bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? sorularını soruyor. İşte yanıtı...

Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosu ile adından sıkça söz ettiren ve televizyon ekranlarında reyting zirvesine oynayan İyi Aile Babası'nın ATV 31 Aralık Perşembe yayın akışı içerisinde yer almaması izleyicileri üzdü. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı yapım ile ilgili olarak günün ilk saatlerinden itibaren araştırmalar yapılmaya başlandı. İzleyiciler İyi Aile Babası neden yok bitti mi final mi yaptı kaldırıldı mı? gibi sorular soruyor. İşte yanıtı...


 

Son bölümde neler yaşandı?

Oğulcan’ın bir sınavdan yüz aldığı haberi, ondan daha önce böyle başarılar beklemeyen anne babası tarafından kopya çekmiş olduğu gibi algılanır. Gerçekte ise Oğulcan yeni keşfettiği ‘kız’larla hoş olmayan bir deneyim yaşamış, bunu evden gizli tutmaya çalışmaktadır. İyi Aile Babası ilk bölüm 24 Aralık Perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de! Mehmet Ali için sorunsuz başlayan ‘Halı Saha’ günü gelen haberle bozulmaya başlar. Oğulcan’ın bir sınavdan yüz aldığı haberi, ondan daha önce böyle başarılar beklemeyen anne babası tarafından kopya çekmiş olduğu gibi algılanır. Gerçekte ise Oğulcan yeni keşfettiği ‘kız’larla hoş olmayan bir deneyim yaşamış, bunu evden gizli tutmaya çalışmaktadır. Rıfkı, Ayfer’i tedavisi için kliniğe götürme fırsatını yakalar ama kullanamaz. En azından artık kendi başına ayakta durabilmesi gerektiğini öğrenecektir. Bu sırada evde unutulan eşofman çantası, Mehmet Ali’nin ‘halı saha’ yalanını ortaya çıkarır. Çok kızan Aslı onu itirafa zorlar, Öğreniriz ki herkesten gizli gizli doktor arkadaşları ile Hekimoğlu izlemekte Hekimoğlu’nu kıskanmaktadırlar. Evde yaşanan bu gerilim sorasında ise Oğulcan, ailesinin kendisinden umutsuz olduğunu anlar. Bu durumun nedeni Mehmet Ali ise oğlunu rahatlatmak için herkese zeka testi yapılmasını önerir.  Herkes kabul eder. Sonuçta ise Aslı’dan daha düşük İQ’su olduğunu anlayan Mehmet Ali duygusal ajitatif bir konuşma ile iq testinin işlevsiz olduğunu ilan eder.


İyi Aile Babası neden yok?

Bugün yeni bölümü ile yayınlanması beklenen İyi Aile Babası birçok dizi ve program gibi 31 Aralık Perşembe günü ekranlardaki yerini alamayacak. Sebebi ise yılbaşı olmasından dolayı. Yapımlar genellikle yılbaşı ve ertesi gününe gelen bölümleri yayınlamayıp bir sonraki hafta seyircisiyle buluşuyor.


 

İyi Aile Babası yeni bölüm ne zaman?

Kanal D'nin en çok güvendiği dizilerden biri olan İyi Aile Babası 7 Ocak 2021 Perşembe günü yeni bölümüyle yayınlanacak.

yemin emir

söz meriç aral

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.