İyi Aile Babası oyuncuları kimdir? Oyuncu kadrosu ve karakterleri

İyi Aile Babası oyuncuları kimdir? Oyuncu kadrosu ve karakterleri
Kanal D'de bu akşamdan itibaren kahkaha tufanı bir dizi yayın hayatına başlıyor. Perşembe akşamları izleyicilerin karşısına çıkacak olan İyi Aile Babası kanalın da reyting kozu olacak. Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği yapım şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. İzleyiciler aynı zamanda rol alan isimler de merak konusu. Peki, İyi Aile Babası oyuncuları kimdir? Oyuncu kadrosu ve karakterleri haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarında bugün yepyeni bir dizi daha izleyicilerin karşısına çıkarak yayın hayatına başlıyor. Mucize Doktor, Bir Zamanlar Çukurova ve Masterchef Türkiye'nin yayınlandığı perşembe gününde artık İyi Aile Babası da yer alacak. Birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda bulunduğu komedi dizisi, senaryosu ile herkesi gülmekten kırıp geçirecek. İzleyiciler ise şimdiden hangi oyuncunun hangi karakterle dizide oynayacağını merak ediyor. Peki, İyi Aile Babası oyuncuları kimdir? Oyuncu kadrosu ve karakterleri haberimizde yer alıyor.

İyi Aile Babası oyuncuları

Mehmet Ali Pamuk (Çağlar Çorumlu)
Aslı Pamuk (Şebnem Bozoklu)
Arife Pamuk (Melek Baykal)
Kerami Pamuk (Salih Kalyon)
Rıfkı Pamuk (Timur Acar)

Yardımcı karakterler
Ayfer (Bahar Süer)
Emre Güney (Berke Üsdiken)
Damla Pamuk (Ecrin Su Çoban)
Oğulcan Pamuk (Berat Efe Parlar)
Aydan Hemşire (Beste Bereket)
Çilem Hemşire (Rukan Demir)




İyi Aile Babası 1. bölüm özeti

Duru Nine’yi gören Mehmet Ali az bir ömrü kaldığını öğrenir. İyi Aile Babası ilk bölüm 3 Aralık Perşembe akşamı 20.00'de Kanal D'de! Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı yeni dizisi İyi Aile Babası ilk bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerini komedinin aranan isimleri Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal paylaştığı, oyuncu kadrosunda Salih Kalyon, Timur Acar, Eslem Akar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir’in de yer aldığı, senaryosunu Selçuk Aydemir’in yazdığı dizinin ilk bölüm konusu şöyle; Özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir. Bu yaşadıkları yetmezmiş gibi bir gece rüyasında Duru Nine’yi gören Mehmet Ali az bir ömrü kaldığını öğrenir. Yaşadığı hayatı sorgulamaya başlar. Yaşadığı süre boyunca hayata dair bir iz bırakmadığını fark eden Mehmet Ali, iz bırakmaya karar verir.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.