Kahraman Babam 1. bölüm (Kırmızı Kamyon 2. bölüm) reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?

Kahraman Babam 1. bölüm (Kırmızı Kamyon 2. bölüm)  reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?
Yaz dönemine başlayan televizyon ekranlarında yepyeni bir dizi daha izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Daha önce Kırmızı Kamyon adıyla yayınlanan yapım SHOW TV'de bugünden itibaren seyircilerle buluşacak olan Kahraman Babam'ın performansı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Kahraman Babam 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

Televizyonda yayınlanan diziler arasına bugün bir yenisi daha ekleniyor. Geride kalan haftada final yapan fenomen dizi Çukur'dan sonra pazartesi akşamlarında yayınlanacak yapım da belli oldu. Buna göre kanalı reyting sıralamasında da üst basamaklara oynatmasına inanılan Kahraman Babam 14 Haziran'dan sonra seyirclerle buluşacak. Dizinin bugünkü performansı da gelecek haftalar için de tabloyu ortaya çıkaracak gibi gözüküyor. Güçlü kadrosu ve senaryosu ile Kahraman Babam şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Kahraman Babam 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.


Kahraman Babam 2. bölüm özeti

Uğur karısının canına kast ettiğini düşündüğü adamlara çok yaklaşmıştır. Peşinde olduğu Nazım’ın ani ölümüyle beraber suç üzerine kalır. Aynı anda hem intikam hem de kızına verdiği söz arasında kalan Uğur, parkta onu bekleyen Yonca ve Ömrüm’e yetişebilecek midir? Etrafındaki herkese hükmetmeye alışık olan Yavuz Furkan’ın tedavisi konusunda Menekşe’ye çeşitli emirler verir ve ummadığı bir tepkiyle karşılaşır. Bir yandan herkesten gizli bir aşk yaşayan İlker ve Menekşe’yi kötü bir sürpriz beklemektedir. Kız kardeşinin ölümünü Uğur’a yükleyen Cem, şimdi de Ömrüm’ün aynı şeyleri yaşamasını istememektedir. Cem ve Uğur büyük bir yüzleşme yaşayacaktır. Bütün bu çatışmaların içinde Uğur ve Cem kendilerini bekleyen zorlu vakada her şeye rağmen birlikte hareket edip, başarılı olmak zorundadırlar. Karısının katiline ulaşmak için canını vermeye hazır olan Uğur sınırlarını zorlayacak ve Yonca’yla karşı karşıya gelecektir.

Kahraman Babam oyuncu kadrosu

Haziran ayında Show TV ekranlarında seyirci ile buluşacak dizide baba kızın duygu yüklü hikayesi, izleyenlerin kalbine dokunurken aksiyon sahneleri de nefeslerini kesecek. Sema Ergenekon’un senaryo süpervizörlüğünü üstlendiği; Sevgi Yılmaz, Devrim Yıldız Özdemir ve Bahar Kaya’nın kaleminin Osman Kaya’nın rejisiyle buluştuğu ‘Kahraman Babam’ın oyuncu kadrosunda; Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınlıoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır gibi birçok önemli isim bir araya geliyor.


Kahraman Babam 2. bölüm reyting sonuçları

Bilindiği üzere reyting sonuçları için çok sayıda aday zirve mücadelesi veriyor. Çukur final yaptı ve bir sıra boşa çıktı. Yasak Elma ve Uyanış: Büyük Selçuklu da sezona veda etti. Yeni diziler ve filmler var.. Diğer yandan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da ve Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber de günün en iddialı yapımlarından. Reyting sonuçları 10.00-10.30 arasında açıklanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.