Kahraman Babam 3. bölüm izle [Youtube ve tek parça izle] | Kahraman Babam 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kahraman Babam 3. bölüm izle [Youtube ve tek parça izle] | Kahraman Babam 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan SHOW TV'de yayınlanan Kahraman Babam, haftanın ilk günü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapım ilgiyle izlenecek. Hikayesi, senaryosu ve ele aldığı konusuyla Kahraman Babam herkesi televizyon başına kilitleyecek. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kahraman Babam 3. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca Kahraman Babam 4. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi se

Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve yaz boyunca da izleyicilerin karşısına çıkacak Kahraman Babam'da büyük heyecan yaşanacak. İlk bölümü izleyenlerin gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Kahraman Babam 3. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Kahraman Babam 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. İyi seyirler dileriz.


 

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Uğur, Nazım’a çarpıp kaçtığını itiraf eden Tufan’ın karısını öldüren çeteye ulaşmak için büyük bir anahtar olduğunun farkındadır. Uğur, Nazım’a çarpıp kaçtığını itiraf eden Tufan’ın karısını öldüren çeteye ulaşmak için büyük bir anahtar olduğunun farkındadır. Tufan’ı konuşturmak için aldığı risk Yonca ile yeniden karşı karşıya gelmesine neden olur. Yonca gerçekten zor durumda kalmıştır. Uğur şimdi Yonca’ya haklı olduğunu ispatlamak zorundadır. Onu ikna etmeye çalışır. Yonca Uğur’un verdiği savaşta haklı olup olmadığını anlamaya çalışırken korkunç bir olaya tanıklık edecektir. Kızıyla görüşmesine izin verilmeyen Uğur hasret içindedir. Ömrüm ise okulda yapılacak etkinliğe babası katılamayacağı için çok üzgündür. Cem dayısı olarak etkinliğe katılabileceğini söyler. Bu bir nebze de olsa Ömrüm’ü mutlu eder. Okuldaki etkinliği duyan Uğur deliye döner. Uğur yasağa, Cem’e ve Yonca’ya rağmen okula gidebilecek midir? Yavuz’un hırsı uğruna kurguladığı tezgahlar son hız devam etmektedir. İnsanların neresinden kolay yakalanacağını bilen Yavuz, bu kez kıvılcımı pek de uzak olmayan bir yerden tutuşturacaktır. İtfaiyeciliğe babasının korumasında başlayan Murat bir an önce kendini kanıtlamak için çabalar. Gözü karalığı Tolga’nın öfkelenmesine neden olacaktır. Murat’ı gün sonunda beklemediği büyük bir ders beklemektedir. Bir yanda evlilik hayalleri kuran İlker ve Menekşe; diğer yanda kızının istikbalinin kararmamasını, kendisi gibi olmamasını isteyen Ayşe… Sevda mı galip gelecek, mantık mı?


Show TV Cam Kahraman Babam 3. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Kahraman Babam 3. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek.Kahraman Babam'ın 3. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Kahraman Babam 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show TV'nin fenomen dizisi Kahraman Babam'ın 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve SHOW TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.