Kanunsuz Topraklar 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?

Kanunsuz Topraklar 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?
FOX TV ekranlarında bu akşam yayın hayatına başlayan ve ilk bölümü ile yayınlanan Kanunsuz Topraklar'ın elde edeceği oranlar geleceği adına önem taşıyor. Çarşamba gününde bulunan iddialı yapımlar arasındaki konumu merak edilen dizinin gün sonundaki sıralaması sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Kanunsuz Topraklar 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

Baş rollerinde Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Nemili'nin oynadoığı Kanunsuz Topraklar bu akşam ilk kez seyircilerinin karşısına çıkıyor. Dizi dünyasına katılarak çarşamba akşamlarında reyting mücadelesi verecek olan yapım hakkında beklentiler büyük. Etkileyici senaryosu ve hikayesi ile adından söz ettirmesi planlanan dizide izleyenleri 1930'un sonlarındaki bir dönem bekliyor. İlk gün ise çok önemli. Diziler genelde aldıkları sıralamalara göre diğer haftalarda da benzer performanslara imza atıyor. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Kanunsuz Topraklar 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.


Kanunsuz Topraklar konusu

1939 senesi, Zonguldak. Şehrin kömür madenlerinden birinde babası ve kardeşleriyle maden işçiliği yapan Davut, anası ve 6 yaşındaki küçük kardeşiyle mütevazı bir hayat sürmektedir. Gündüz vardiyasını devraldıkları bir sabah çalıştıkları madende meydana gelen bir göçükle birlikte 9 kişi hayatını kaybeder. Aralarında Davut’un babası da vardır. Giden canların sorumlusu madenin sahibi olan Malik Bey’dir. Çünkü Davut’un bütün uyarılarına rağmen önlem almamıştır. Kızları Gülfem, Behice ve Fikriye’yle zengin bir hayat yaşayan Malik Bey suçlamalardan kolaylıkla sıyrılınca Davut adaleti kendi sağlamaya karar vererek harekete geçer.

KANUNSUZ TOPRAKLAR OYUNCULARI KİMLER?

Yeni sezonda FOX izleyicisiyle buluşan dizinin başrolleri Uğur Güneş, Esra Bilgiç ve Necip Memili’ye; Murat Daltaban, Kaan Taşaner, Doğaç Yıldız, Eylül Su Sapan, Serdem Paçal, Hazar Motan, Onay Kaya, Mine Şenhuy Teber, Ezgi Çelik , Onuryay Evrentan, Derinsu Akkuş, Bora Sivri, Mustafa Dinç, Hakan Aydın, Arif Diren, Şekip Taşpınar, Soner Türker, Doğaç Gözüdeli, Umay Anadolu Kaboğlu, Mısra Tüfek, Rana Kayacan, Hür Can Davran, İhsan İlhan ve Ali Erkazan gibi birbirinden başarılı oyuncular eşlik ediyor.


kanunsuz topraklar

Kanunsuz Topraklar 1. bölüm reyting sonuçları

Bugün ilk bölümü ile izleyicileriyle buluşan dizinin reyting sıralaması da merak konusu. Gün içerisinde ve sonunda yayınlanan birçok yapım zirve adayı. Sabah saatlerinde Müge Anlı ile Tatlı Sert, öğle sonrası Esra Erol'da, akşam Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber sonrası prime time yayınları en çok izlenen olabilmek adına mücadele veriyor. Reyting sonuçları 10.15-10.30 arasında açıklanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.