Kasımpaşa Giresunspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı izle

Kasımpaşa Giresunspor maçı canlı izleme linki | Bein Sports 2 canlı izle
Geçtiğimiz hafta yeniden başlayan ve heyecanıyla milyonları ekran başına kilitleyen Süper Lig'de mücadele sürüyor. Dün oynanan ilk maçla başlayan 2. hafta karşılaşmalarında bugün 4 kritik 90 dakika futbol severlerin karşısında olacak. Onlardan biri İstanbul'da oynanacak. Kasımpaşa evinde Giresunspor'u ağırlayacak. İlk hafta puan kaybı yaşayan iki takımın kıyasıya rekabetini izlemek isteyenler de araştırmlara başladı. Kıyasıya rekabetes ahne olacak maçı kaçırmayın. Kasımpaşa Giresunspor canlı izle ve Bein Sp

Geçtiğimiz hafta yeniden başlayan ve heyecanıyla milyonları ekran başına kilitleyen Süper Lig'de mücadele sürüyor. Dün oynanan ilk maçla başlayan 2. hafta karşılaşmalarında bugün 4 kritik 90 dakika futbol severlerin karşısında olacak. Onlardan biri İstanbul'da oynanacak. Kasımpaşa evinde Giresunspor'u ağırlayacak. İlk hafta puan kaybı yaşayan iki takımın kıyasıya rekabetini izlemek isteyenler de araştırmlara başladı. Kıyasıya rekabetes ahne olacak maçı kaçırmayın. Kasımpaşa Giresunspor canlı izle ve Bein Sports 2 canlı izle internetten donmadan link alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Kasımpaşa Giresunspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 19:15'te başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Kasımpaşa Giresunspor maçı öncesi OPTA verileri

Kasımpaşa ile Giresunspor, Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya geliyor. Rakibini konuk ettiği son iki lig maçını kazanamayan Kasımpaşa (1B 1M), daha önceki üç karşılaşmada puan kaybetmemişti.
Evinde oynadığı son iki Süper Lig maçını üçer gol atarak kazanan Kasımpaşa, bu şekilde üç maçlık bir seriyi en son 2016/17 sezonunda yaşadı (4-0 vs Başakşehir, 4-0 vs Bursaspor & 3-2 vs Osmanlıspor).
Süper Lig'de mücadele ettiği son sezonu deplasman galibiyeti alamadan tamamlayan Giresunspor (1976/77), oynadığı 15 dış saha karşılaşmasında sadece beş gol atabilmişti (2B 13M).
Süper Lig'e o sezon yükselen takımlara rakip olduğu son iki maçı kazanan Kasımpaşa, üst üste üç galibiyeti en son Nisan-Eylül 2018 arasında aldı.
Süper Lig tarihinde İstanbul takımlarına konuk olduğu 22 maçın sadece birini kazanan Giresunspor (5B 16M), bu galibiyeti Mayıs 1976'da Galatasaray'ı 3-1 yenerek aldı.
2021/22 Süper Lig sezonunun ilk haftasında Çaykur Rizespor'un (0) ardından en az isabetli şut kaydeden takım Giresunspor'du (1). Süper Lig'in yeni ekibi, geçen sezon 1. Lig'de oynadığı iç saha karşılaşmalarında sadece iki kez 1 ya da daha az isabet bulabilmişti (1 vs Ümraniyespor & 0 vs Menemenspor).
Geçen hafta Süper Lig'de Çaykur Rizespor'un (10) ardından rakip ceza sahasında topla en az buluşan ekip Kasımpaşa'ydı (11).
Kasımpaşa formasıyla çıktığı ilk maçta Hatayspor filelerini havalandıran Valentin Eysseric, Ocak 2021'den (Haris Hajradinovic) bu yana Süper Lig'de İstanbul ekibi adına frikik golü kaydeden ilk oyuncu oldu.
Kasımpaşa forması giyen Kevin Varga'nın Süper Lig'de yaptığı dört asist de iç saha maçlarında gelirken, bu asistler takımına 5 puan kazandırdı.
Giresunspor kalecisi Okan Kocuk, Haziran 2020'den (vs Çaykur Rizespor) bu yana Süper Lig'de ilk kez geçen hafta çıktığı Galatasaray maçında penaltı kurtardı.


 

Kasımpaşa Giresunspor muhtemel kadrolar

Kasımpaşa: Harun, Hadergjonaj, Bruma, Brecka, Quannes, Travnik, Hajradinovic, Eysseric, Yusuf, Ahmet, Jorgensen

Giresunspor: Okan, Perez, Diarra, Douglas, Zeki, Pelupessy, Serginho, Sankhare, Flavio, Hayrullah, Balde

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.