Kayserispor Fatih Karagümrük canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle

Kayserispor Fatih Karagümrük canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de pazar günü Kayseri'de başlıyor. Son 3 haftada Trabzonspor, Alanyaspor ve Konyaspor'a mağlup olan Kayserispor evinde Sivasspor'a yenildikten sonra Başakşehir ve Altay'ı yenip Hatayspor ile berabere kalan Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. İki takım için de kritik önem taşıyan mücadele günün en çok izlenen maçları arasındaki yerini aldı. Sarı kırmızılılar üst sıralara tırmanmak isterken İstanbul temsilcisi ise Alanya maçı öncesinde 3. basamağa yerleşmek amacında. İki ekip arasında oynanacak zorlu 90 d

Süper Lig'de pazar günü Kayseri'de başlıyor. Son 3 haftada Trabzonspor, Alanyaspor ve Konyaspor'a mağlup olan Kayserispor evinde Sivasspor'a yenildikten sonra Başakşehir ve Altay'ı yenip Hatayspor ile berabere kalan Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. İki takım için de kritik önem taşıyan mücadele günün en çok izlenen maçları arasındaki yerini aldı. Sarı kırmızılılar üst sıralara tırmanmak isterken İstanbul temsilcisi ise Alanya maçı öncesinde 3. basamağa yerleşmek amacında. İki ekip arasında oynanacak zorlu 90 dakika ilgiyle seyredilecek. Kayserispor Fatih Karagümrük canlı izle alternatifi haberimizde yer alıyor. Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri ve yayın akışı da yine bu sayfada.

Ev sahipleri kazandı

Kayserispor ile Karagümrük arasında şu ana kadar oynanan 3 maçta da taraflar birer galibiyet aldı. 30 Kasım 2020'de oynann müsabaka ise 0-0 sona erdi. İki kulüp de evindeki maçlarda sevinç yaşadı. Bugün oynanacak 4. karşılaşmada Karagümrük eşleşmede ilk deplasman galibiyeti alan takım olmak istiyor. Hikmet Karaman'ın öğrencileri de ev sahibi olmanın avantajını kullanmak.


 

Kayserispor Karagümrük maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in iki güçlü takımı arasında bugün oynanacak ve kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak 90 dakika saat 13:30'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı öncesi OPTA verileri

Fatih Karagümrük'ü konuk ettiği dört resmi maçta mağlubiyet almayan Kayserispor (3G 1B), tek puan kaybını Süper Lig'deki tek karşılaşmada yaşadı (Kasım 2020'de 0-0).
Kayserispor'a rakip olduğu ilk altı resmi maçta galibiyet alamayan ve gol atamayan Fatih Karagümrük (2B 4M), Süper Lig'deki son karşılaşmayı 3-0 kazandı (Mart 2021).
Süper Lig'de çıktığı son üç maçı kaybeden Kayserispor, daha önceki 12 karşılaşmada aynı sayıda yenilgi almıştı (4G 5B).
Deplasmanda oynadığı son Süper Lig maçında Altay'ı 1-0 mağlup eden Fatih Karagümrük, lig tarihinde sadece bir kez üst üste iki dış saha maçını gol yemeden kazandı (Mart 1960).
İstanbul takımlarını konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kazanan Kayserispor (vs Kasımpaşa & Galatasaray), lig tarihinde bu şekilde üst üste üç galibiyet alamadı.
Süper Lig'de aldığı son dört beraberliği de birer mağlubiyetle takip eden Fatih Karagümrük, son karşılaşmasında sahadan 1 puanla ayrıldı (1-1 vs Hatayspor).
Süper Lig'in ilk 10 haftasında en az gol beklentisi üreten takım Kayserispor (10.9 xG), en fazla net gol pozisyonuna giren ekip Fatih Karagümrük (28).
Kayserispor'un bu sezon Süper Lig'de İstanbul takımlarına attığı altı golün dördünde Mame Thiam'ın doğrudan katkısı var (3 gol & 1 asist).
Bu sezon Süper Lig'de attığı gollerle takımına Aleksandar Pesic'ten (6 golle 6 puan) daha fazla puan kazandıran tek oyuncu Anastasios Bakasetas (7 golle 9 puan).
Süper Lig'de yabancı teknik direktörlere rakip olduğu son beş maçı kazanamayan Hikmet Karaman (2B 3M), son dört karşılaşmanın üçünde gol sevinci yaşayamadı.


 

Kayserispor Fatih Karagümrük muhtemel kadrolar

Kayserispor: Lubg, Carole, Hosseini, Kolovetsios, Onur, İbrahim, Campanharo; Kemen, Emrah, Thiam, Gavranovic

Fatih Karagümrük: Viviano, Biglia, Emre, Jimmy Durmaz, Borini, Luckassen, Pesic,  B. Bekaroğlu, Zukanovic, Caner, Bertalocci


 

BEIN SPORTS 1 YAYIN AKIŞI

00:00 Z Raporu

01:00 İH Konyaspor - Fenerbahçe

02:45 A. Hatayspor - Beşiktaş

04:30 Altay - DG Sivasspor

06:15 Kasımpaşa - ÖK Y. Malatyaspor

08:00 Z Raporu

09:00 Yeni Gün

11:00 Gamer

12:00 Süper Hikayem

13:00 Maç Başlıyor

13:30 Y. Kayserispor - V. Karagümrük

15:30 Maç Başlıyor

16:00 A. Alanyaspor - Göztepe

18:00 Beın Süper Lig

19:00 Galatasaray - Gaziantep FK

21:00 beIN Süper Lig

23:00 Trio

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.