Kazara Aşk 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?

Kazara Aşk 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?
Yaz aylarının gelmesiyle birlikte birçok yapım ekranlarda yer almaya başladı. Birbirinden önemli oyunculardan oluşan kadrosuyla büyük beklentilerin oluştuğu Kazara Aşk da bugün yayın hayatındaki ilk bölümü ile izleyenlerin karşısına çıkıyor. Hikayesi ile perşembe akşamlarında reyting mücadelesi verecek dizinin performansı da büyük önem taşıyor. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Kazara Aşk 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarında başlayan yaz dönemi birçok yeni yapımı da izleyenleri ekran başına kilitliyor. Birbirinden iddialı dizilerin yayın hayatına başladığı bir gün daha sıralama da merak edilerek araştırılıyor. Yeni diziler, yarışmalar, programlar ya da diğer kategorideki tüm yayınların ilk günde elde edecekleri izlenme oranları bir sonraki bölümlere ve yayın hayatına da sirayet ediyor. Kimileri uzun süreli yayınlanırken bazıları da erken final yapmak zorunda kalıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla ilk bölümü yayınlanacak olan Kazara Aşk'tan da beklentiler büyük. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Kazara Aşk 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.


 

Kazara Aşk 1. bölüm özeti

“Karadeniz ailesinin biricik kızları Şimal, üniversiteden mezun olmak üzeredir. İstanbul’da okumak için güçlükle ikna ettiği babası Dursun, annesi gibi gördüğü ablası Emine ve abisi Miraç, onun mezuniyet törenine katılmak üzere Artvin’den yola çıkarlarken, Şimal ise bambaşka bir heyecanın içindedir. Sevdiği adam Kenan’ı babasıyla tanıştırmak ve onun da onayını alarak Kenan’la evlenmek istiyordur. Sonra da en yakın arkadaşı Aslı ile birlikte kendi seramik atölyelerini açacak, hep hayalini kurduğu hayatı yaşamaya başlayacaktır. Ancak Şimal’in hayatı hiç de hayal ettiği gibi ilerlemez. Geçirdiği bir ‘kaza’ ve bu kaza sonrası ailesine söylemek zorunda kaldığı ‘bir yalan’, hayatını bambaşka bir yöne savurur. Çünkü bu kaza ve yalan yüzünden Şimal’in yolu Civan ile kesişir. Gaziantepli Saydam ailesinin oğlu ve ailenin sahip olduğu büyük cam şirketinin iki veliahtından biri olan Civan ise o sırada onun yaşam şeklini beğenmeyen babası Tahsin’e ve annesi Neval’e onların istediği gibi bir evlat olduğunu ispat etmek zorundadır. Bunu başaramazsa başına geçme hayalleri kurduğu şirketi abisi Okan’a kaptıracaktır. Şimal ve Civan, Kendi ailelerini hayal kırıklığına uğratmamak için bir oyun oynamaya karar verirler. Ancak bu oyun hiç de onların planladığı gibi ilerlemez. Şimal ile Civan, kendi kontrollerinden çıkan bu oyunun dizginlerini yeniden ele geçirmeye çabaladıkça kendilerini büyük olayların içinde bulurlar. O kaza ve söylenen yalandan sonra artık ne Şimal ve ailesi, ne de Civan ve Saydam ailesi için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır….”

kazara aşk
 


 

Kazara Aşk oyuncu kadrosu

Bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsünü anlatan Kazara Aşk'ın başrolünde, Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alırken, başarılı oyuncu kadrosunda ise; Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt ve Billur Pınar Yılmaz yer alıyor.



 


Kazara Aşk 1. bölüm özeti

Bugün yayınlanan bölümü ile ilk reytinglerini alacak olan Kazara Aşk'ın büyük bir rakibi var. Hem de final bölümü ile yayınlanacak. Bir Zamanlar Çukurova yine zirveye oynayacak. Survivor'un yanısıra FOX Ana Haber de ilk sıraları elde edebilmek adına yarışacak. Ayrıca reality programlar da yine güne damga vuracak. Kazara Aşk'ın en azından ilk gündeki işi çok zor. Reyting sonuçları 10.00-10.30 arasında yayınlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.