Kefaret 8. bölüm izle - Kefaret 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kefaret 8. bölüm izle - Kefaret 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
FOX TV'nin sevilerek izlenen dizisi Kefaret'te yepyeni bir hafta daha izleyicilerin karşısına çıkıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla yine zirve mücadelesi verecek olan dizide yaşanacaklar da merak konusu. Kefaret 8. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Kefaret 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur'un baş rollerinde oynadığı Kefaret 8. bölümle birlikte seyircilerin karşısındaydı. Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla televizyon dünyasına damga vurmak isteyen yapım için birçok kişi ilgi göstererek FOX TV ekranlarındaki yerini aldı.İzleyemeyenler ya da bir kez daha izlemek isteyenler ise seyretme seçeneklerini araştırarak öğrenmek amacıyla sorgulamalar gerçekleştiriyor. Kefaret 8. bölüm tek parça, full ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Kefaret 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Kefaret 8. bölüm özeti

Ahmet, Arzu’yu tedavi ederken karşılaştığı Cansu’nun kendi kızı olabileceğinden kuşkulanmaya başlar. Münevver, Sinan’a araba alma bahanesiyle Kadir’le hoş bir gün geçirir. Ancak Sinan kendisine danışılmadan alınan bu arabaya tepki gösterecektir. Meltem, Ahmet’in evlenir evlenmez kendisini başından atmasının faturasını Zeynep’e keser ve aralarında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Sinan, Arzu ve Mehmet’in Cansu konusunda yalan söylediklerini ve Cansu’nun gerçekten Zeynep’in kızı olduğunu bilmekte ancak bunu Zeynep’e nasıl söyleyeceğini bilememektedir. Sabri’nin Elif’i kaçırdığını itiraf ederek kızını ve büyük bir serveti Zeynep’e bıraktığı haberi basına düşer. Bu haberin Ahmet tarafından öğrenilmesinin sonuçları Zeynep için çok ağır olacaktır. Kefaret yeni bölümüyle Pazar 20.00'de FOX'ta!


Kefaret 8. bölüm full tek parça HD izle

Pazar günlerinin zirve adaylarından biri olan Kefaret 8. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Kefaret'nin 4. bölümünü FOX TV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

söz meriç aral

aybüke pusat fotoğrafları

yağmur ün

güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

meltem yılmazkaya

ayşegül yılmaz

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

sevcan yaşar

ece özdikici duyal

irem helvacıoğlu fotoğrafları

MERVE OFLAZ

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

hercai reyyan

hercai miran aslanbey

Kefaret 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Öğretmen 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa FOX TV.com.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.