Kırmızı Oda ne zaman başlıyor? İkinci sezon tarihi belli oldu mu

Kırmızı Oda ne zaman başlıyor? İkinci sezon tarihi belli oldu mu
Yayın hayatına girdiği günden beri farklı hayat hikayelerini konu edinen Kırmızı Oda dizisi ne zaman başlayacak izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Kırmızı Oda'nın 2. sezon bölümleri ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Başrolünde Binnur Kaya'nın olduğu Kırmızı Oda dizisi, yaşanmış gerçek hayat hikayeleri ile büyük bir kitleye ulaşmayı başardı. İşlediği konularla bilrikte her geçen gün daha da fazla kişi tarafından izlenen yapımın ne zaman ekranlara geleceği konusunda çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Yeni sezonda neler yaşanacağını merak eden izleyiciler dizinin 43. bölüm bölümünü büyük bir heyecanla bekliyor. Peki, Kırmızı Oda yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte Kırmızı Oda 2. sezon tarihi... Kırmızı Oda dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Heyecanla beklenen dizinin Eylül ayında başlaması bekleniyor. 


KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU

Gerçek hayatta yaşanmış ve artık yaşamlarında bir tıkanıklığa sebep olarak acı veren gerçek kesitlerin kaleme alınarak canlandırıldığı Kırmızı Oda dizisinde, psikiyatri kliniğinde doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatları ile ilgili hikâyeleri canlandırılıyor. Kırmızı Oda dizisinde izleyici ile buluşacak olan her hayat hikâyesinin altında yatan korkuları, acıları, sevinçleri, mutluluk ve hüzünleri irdelenirken izleyicinin de ruhunun kapalı kapıları aralanarak belki de kendi yaşamlarını sorgulayacakları kendinden birer parça bulacaklardır. Psikiyatri kliniğe gelen hastalar, o güne kadar kendilerinin dahi akıllarına getirmekten korktukları ve kimseye söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de o hikâyelerde kendi bugünleri, geçmişleri ve geleceklerine dair izleri fark ederek yaşamlarını sorgulayacakları etkileyici bir dram psikolojik dizisi olacak.


kırmızı oda


KIRMIZI ODA DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Dizinin ana ve yardımcı karakterleri haricinde her bölümde diziye eklenen ve birkaç bölüm oynadıktan sonra çıkan konuk oyuncular da bulunmaktadır.

Binnur Kaya - Doktor Hanım
Tülin Özen - Doktor Piraye
Burak Sevinç - Doktor Deniz
Meriç Aral - Doktor Ayşe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.