Kobra Murat kimdir? Doya Doya Moda Kobra Murat'ın gerçek adı ne? Yaşı, memleketi ve hakkındaki bilgiler

Kobra Murat kimdir? Doya Doya Moda Kobra Murat'ın gerçek adı ne? Yaşı, memleketi ve hakkındaki bilgiler
Bugün 2. sezonunda 26. haftasını sonlandıracak olan Doya Doya Moda'da final heyecanı yaşanıyor. Kemal Doğulu'nun koltuğunu bırakması sonrasında yerine gelen ünlülere bir yenisi daha eklenecek. Şarkılarıyla sosyal medyayı sallayan ve düğünlerin de aranan isimlerinden biri haline gelen Roman şarkıcı Kobra Murat bugün izleyenleri eğlendirecek. Aynı zamanda yorumlar yapıp puanlarını verecek. Kobra Murat kimdir? Doya Doya Moda Kobra Murat'ın gerçek adı ne? Yaşı, memleketi ve hakkındaki bilgiler haberimizde yer a

TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile bu sezon da yoluan tüm hızı ile devam eden Doya Doya Moda'da yılbaşı heyecanı sürüyor. Pazartesi günü Ebru Destan ile başlayan konuk jüri üyelerin devamında Kuaför Ahmet Çoban, Suzan Kardeş ve Muazzez Ersoy izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Eğlencenin bitmediği, rekabetin devam ettiği programda bugün ise milyonların tanıdığı Roman şarkıcı Kobra Murat yorumları ve puanlarıyla villadaki yerini alacak. Aynı zamanda şarkılarıyla da unutulmaz bir gün sunacak.Peki, Kobra Murat kimdir? Doya Doya Moda Kobra Murat'ın gerçek adı ne? Yaşı, memleketi ve hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.


KOBRA MURAT KİMDİR?

Kobra Murat takma adıyla bilinen Murat Divandiler aslında İstanbul Balat'ta yaşayan bir terzi. Romanların Prensi diye anılan Murat Kobra evli ve 3 çocuk babası. Katıldığı televizyon programlarındaki şovlarıyla gündemden düşmeyen Kobra Murat'ın Roman Show adlı bir albümü var. Kobra Murat Çukur dizisinde de kullanılan Geliyor Havalı Geliyor adlı şarkıyı Cansever ile birlikte seslendirdi. Albümdeki şarkılar arasında ise Yakadan Paçaya Kalite, Ye Paranı, Köftemiz, Kim Bizi Çekemiyorsa ve Oh Canıma Değsin gibi şarkılar yer alıyor. Ayrıca kendisine ait bir moda evi vardır.

KOBRA MURAT


KOBRA MURAT INSTAGRAM HESABI

Müzik dünyasını sallayan performanslarıyla sevenlerinin karşısında olacak Kobra Murat'ın kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. 95 bine yakın takipçisi bulunmaktadır. @kobramurat34 profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.