Konuşanlar 2. sezon 23. bölüm konuşanları | Gizem, Fatih, Eren, Feridun, Kobra Orhan ve Toraman kimdir

Konuşanlar 2. sezon 23. bölüm konuşanları | Gizem, Fatih, Eren, Feridun, Kobra Orhan ve Toraman kimdir
EXXEN'in kahkahalarla izlenmeye devam eden talk showu Konuşanlar'da yeni bir bölüm daha ekranlara geldi. Salıdan bu yana sabırsızlıkla beklenen gösteride sahneye çıkan 6 isim araştırılmaya başlandı. Bu haftanın isimleri ise Gizem, Fatih, Eren, Feridun, Kobra Orhan ve Toraman oldu. Peki, Konuşanlar 2. sezon 23. bölüm konuşanları Gizem, Fatih, Eren, Feridun, Kobra Orhan ve Toraman kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen talk showu Konuşanlar'da yepyeni bir haftadaha başladı. Salı günü yayınlanan özetin ardından bugün de shot yayını paylaşıldı. Sıra yeni bölüme geldi. EXXEN'de milyonlarca izlenen ve diğer yapımlara fark atan komedi programında sahneye çıkan isimler de merak konusu oldu. Her hafta yayınlanan Konuşanlar'da bu hafta da 6 isim sahnede yer aldı ve başlarından geçenleri anlattı. Hem salondakilerin hem de ekran başında izleyenlerin gülmekten kırıp geçiren hikayeler yine çok konuşulacak. Katılımcılar hakkında da pek çok araştırma yapılıyor. Peki, Konuşanlar 2. sezon 23. bölüm konuşanları Gizem, Fatih, Eren, Feridun, Kobra Orhan ve Toraman kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Konuşanlar 2. sezon 23. bölüm konuşanları kimdir?

Gösterinin yayınlanan shot bölümünde Hasan Can Kaya Gizem, Fatih, Eren, Feridun, Kobra Orhan ve Toraman isimlerini yazdı. Kobra Orhan çıkarmak istediği iç çamaşırı markasıyla herkesi güldürdü. Toraman ise Selin Alp ve Tunca Büyükyüksel'in evlilik teklifindeki romantik şarkı seçimiyle adından söz ettirdi.

Konuşanlar üyelik ücretleri kaç lira?

Üyelere özel izleme seçenekleriyle seyircilerine birçok dizi ve film seyretme imkanı sunan EXXEN'e üyelik ücretleri de merak edilerek araştırılıyor.  İki üyelik seçenekleri bulunan EXXEN'in reklamlı üyeliği 9,90 lira, reklamsız üyelik ise 19,90 liradır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.