Konuşanlar 27. bölüm neden yok, bitti mi final mi yaptı? Konuşanlar neden yok

Konuşanlar 27. bölüm neden yok, bitti mi final mi yaptı? Konuşanlar neden yok
Türkiye'nin en çok izlenen talk showu olma özelliğini sürdüren Konuşanlar'da yepyeni bir hafta daha sabırsızlıkla bekleniyordu. Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve konuklarıyla büyük bir eğlenceye sahne olan programın önce fragmanı ardından da shot bölümü yayınlanmadı. İzleyiciler de durum hakkında bilgi sahibi olabilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Konuşanlar 27. bölüm neden yok, bitti mi final mi yaptı? Konuşanlar 27. bölüm SHOT neden yayınlanmadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

EXXEN'in sevilerek seyredilen bölümleri ile rakiplerine fark atan Konuşanlar'ın yeni haftası sabırsızlıkla bekleniyordu.  Salı günü fragmanı yayınlanmayan gösteri için bugün de beklentiler yülksekti. Ancak shot görüntüleri de paylaşılmadı. Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve konuklarıyla da herkesi gülmekten kırıp geçiren yapıum hakkında birçok sorgulama gerçekleştriliyor. Peki, Konuşanlar 27. bölüm neden yok, bitti mi final mi yaptı? Konuşanlar 27. bölüm SHOT neden yayınlanmadı? Detaylar haberimizde yer alıyor. Tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar 2. sezon 27. bölüm neden yok?

Acun Ilıcalı'nın satın aldığı ve EXXEN'e kazandırdığı Konuşanlar'ın 2. sezon 27. bölümü için yayınlanmayan fragmanından sonra bugün de 15.00'te paylaşılması bekleniyordu ama olmadı. Bu sebeple de izleyiciler araştırmalar ve sorgulamalar gerçekleştiriyor. Yeni bölüme dair bilgiler toplanmak isteniyor. Konuşanlar'ın neden yayınlanmadığı henüz bilinmiyor. Ancak ekipten Hakan'ın yaptığı paylaşıma göre çekimler devam ediyor. Final yaptığı yönündeki iddialar doğru değil gibi gözüküyor. 


 

Konuşanlar 2. sezon 27. bölüm (yeni bölüm) ne zaman?

Hasan Can Kaya'nın milyonlara ulaştırdığı Konuşanlar her geçen gün adını daha fazla kişiye duyurmayı başarıyor. Her anı gülme garantili olan gösterinin yeni bölümünün gelecek hafta yayınlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.