Konuşanlar 28. bölüm konuşanları Ceren, Gökçe, Ahu, Aşmın, Berke ve Nida kimdir

Konuşanlar 28. bölüm konuşanları Ceren, Gökçe, Ahu, Aşmın, Berke ve Nida kimdir
Türkiye'nin en çok izlenen ve tıklanan gösterisi Konuşanlar'da yeni bir hafta daha izleyicileirin karşısına çıktı. Birbirinden komik anlara sahne olan bir saatlik sürede anlatılan anılara gülündü ve eğlenceli valkit geçirildi. Hasan Can Kaya'nın sunumu ile EXXENdeki yerini alan Konuşanlar'ın 28. bölüm konuşanları Ceren, Gökçe, Ahu, Aşmın, Berke ve Nida oldu. Peki, Konuşanlar Ceren, Gökçe, Ahu, Aşmın, Berke ve Nida kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Youtube'da elde ettiği popülerliği EXXEN'de de sürdüren ve her ay milyonlarca izleyiciyi ekran karşısına kilitleyen Konuşanlar'ın 2. sezondaki 28. bölümü yayınlandı. Salı günü paylaşılan özetinden sorna bugün de shot yayını Youtube'da izleyicilerin karşısındaydı. Anlatılan anılar, hikayeler, olaylar ve daha birçok ifade gösteriyi keyifli hale getirdi. Konuşanlar'ın sahnesine çıkarak 2. sezon 28. bölümde adını Türkiye'ye duyuran 6 isim vardı. Peki, Konuşanlar Ceren, Gökçe, Ahu, Aşmın, Berke ve Nida kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Konuşanlar 2. sezon 28. bölüm konuşanları kimdir?

Gösterinin yayınlanan shot bölümünde Hasan Can Kaya Ceren, Gökçe, Ahu, Aşmın, Berke ve Nida kimdir isimlerini yazdı. Bu haftanın konuşamları hakkındaki bilgiler merak ediliyor ancak şu anda net ifadeler söz konusu değil. Yeni bölüm 2 Temmuz 2021 Cuma hünü yayınlanacak ve ardından bilgileri sizlerle buluşturacağız.

 Konuşanlar 2. sezon 28. bölüm
 


Konuşanlar üyelik ücretleri kaç lira?

Üyelere özel izleme seçenekleriyle seyircilerine birçok dizi ve film seyretme imkanı sunan EXXEN'e üyelik ücretleri de merak edilerek araştırılıyor.  İki üyelik seçenekleri bulunan EXXEN'in reklamlı üyeliği 9,90 lira, reklamsız üyelik ise 19,90 liradır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.